Reviews van klanten

Lieve Lydia,

Als eerste wil ik je heel erg bedanken voor het maken van mijn mooie asparel.
Mijn opa is maart 2018 plotseling overleden aan suikerziekte. Dat gaf een heel groot gemis in mijn leven want ik was echt opa's meisje.
Ik was al een tijdje aan het kijken voor een mooie as herinnering maar het was het steeds net niet, totdat ik jou tegen kwam op de uitvaartsbeurs in Bemmel. Jij hebt mij door jouw verhaal geïnspireerd en toen heb ik een asparel samen gesteld. Ik kan je echt aan iedereen aanraden!
Nogmaals heel erg bedankt, jij hebt mij het lichtpuntje uit mijn leven weer op een hele mooie bijzondere manier terug gegeven.

Veel liefs,

Evie Vliem


De laatste creatie van het jaar 2018. Een mooie #asparel waarin naast de wat grovere as ook kleine maansteentjes van de lievelingsarmband in zijn verwerkt.
Zo is het net een mooie volle maan.

I love you to the moon and back.


"Dag lieve Beau. Je bent nu over de regenboogbrug, bij je hondenvriendjes."

Het vrouwtje van Beau wilde graag de melktandjes in de asherinnering verwerkt hebben. In de teentjes zijn grovere stukjes as verwerkt dan het voetzooltje. Als achtergrond zwart, zilver en mosgroene glitters.


Rita Kosman

"Vandaag heb ik mijn mooie Tears in heaven ontvangen met de as van mijn zus. Twee druppelvormige hangers.
Lydia heeft me tijdens het proces op de hoogte gehouden en was heel meelevend. De druppels zijn in het echt nog mooier dan op de foto's die ze me toestuurde. Ik ben er zo blij mee. Heel erg bedankt.


Voor Peter en Rieki

Een traan uit de hemel, een traan voor jou. Van je zus en schoonzus. Zoals haar ster aan de hemel, zal haar asparel nu schitteren op haar oester. Voor altijd bij jullie, voor altijd in jullie hart.


Ik ben heel erg blij met het winnen van de actie! Ik heb gekozen voor een asparel. In de asparel zit de as van mijn opa en oma. Gelukkig had ik de as van zowel opa als oma in bezit gekregen. Echter was het altijd mijn wens om ze samen te brengen in een herinnering. Toen kwam dit voorbij en wat is het prachtig geworden! Door de schelp kan ik de parel een mooi plaatsje in de kamer geven. Toch draag ik hem liever aan een ketting. Beiden geven me het gevoel alsof ze een beetje bij me zijn. Ook mijn dochtertje vindt het erg mooi en interessant. Een mooie manier om aan een kind uit te leggen dat een overleden dierbare toch in de buurt kan zijn. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat mijn wens is uitgekomen, ze zijn samen. Heel erg bedankt Lydia!
Rowena Giesbers"De winactie van tears in heaven kwam als geroepen. Mijn familie had net de as van oma uitgestrooid waar ik helaas door ziekte niet bij kon zijn. Ik was hier erg treurig over, maar heb gelukkig wat as gehouden. De prachtige glitterende parels die voorbij kwamen met de winactie trokken meteen mijn aandacht, want ik ben gek op parels en halfedelstenen etc en toen ik beter keek was ik erg verrast. De as van een overleden dierbare in een parel verwerkt. Wat geweldig! Nu heb ik een veel mooier eerbetoon aan oma dan een urntje met as. Oma glittert nu verder met opaalvlokken en in het donker licht ze op door het lichtgevende element wat toegevoegd is aan de as. Oma is nog steeds mijn lichtpuntje en stralend in alle kleuren vd regenboog. En in de parelhouder kan ik de parel dicht bij mijn hart bij me dragen.

Het voelt echt alsof ik oma weer bij me heb.

Bedankt lieve Lydia!"


Weer twee mooie #asparels mogen maken voor moeder en zoon. In de kleuren blauw/goud en groen/goud. Met as van vader.

Het teveel gemaakte as met hars als hartje.

De twee ringen van as zijn in beide parels wat doorgelopen naar elkaar. Dat geeft een mooi natuurlijk effect, alsof het een ader in de parel is.

"Pa was ook niet een man die binnen de lijntjes kleurde, dit zou hij zelf ook zo hebben gedaan."


Hij wilde iets speciaals met de as van zijn ouders. Via de Stichting Quit werd hij uitgekozen om een mooie asparel te laten maken. In de ene asring de as van zijn moeder, in de andere asring de as van zijn vader.

"Iedereen die de parel ziet vindt het heel erg mooi en speciaal. Ik heb veel steun aan de parel. Lijkt wel of hij me kracht geeft. Als ik me down voel pak ik de schelp met parel en voel de positieve energie in me vloeien. Nogmaals bedankt." 

Een grote stoere man, met een heel klein hart. Die sprakeloos een traan wegpinkte toen hij zijn asparel kreeg. Brian, hij is je zo gegund.

"Ik wilde graag een echte asparel, een parel van as. Verder niks. Ik wil de as graag voelen. Want mijn ogen laten het me niet meer goed zien. Zo voel ik eindelijk mijn man weer na 10 jaar." 

"Angelwings van mijn man, de liefde van mijn leven en de vader van onze 2 zonen. We waren 31 jaar samen toen hij eind 2018 stierf op 53 jarige leeftijd." 

Ingrid

Oma was mijn voorbeeld.

Oma gaf mij al haar liefde.

Oma cluppie was NEC.

Dus oma's asparel is in de kleuren van NEC.

Claudia


Wat een mooie opdracht was dit.

Een parel met haar.

Opdat ik jou nooit zal vergeten.

Dag lieve jongen.


Vandaag Diana van de dierenvoedselbank Nijmegen blij mogen maken met een asherinnering Angelwings.

Afgelopen jaar zijn hun beide honden vlak na elkaar overleden. In elke vleugel zit de as van een hond verwerkt. Zo kan ze ze beide weer dicht bij haar hart dragen en weer aanraken.


Een paar mooie #aspootjes mogen maken van Boy.

Na 2 jaar heeft ze eindelijk het gevoel haar Boy weer te kunnen aanraken.

Het ander pootje is voor haar zoon. Het kleine pootje gaat in de portemonnee zodat ze Boy altijd bij zich heeft.


Vandaag een mooie halve asparel mogen maken voor mijn zusje. Mooi paars met een hele fijne multicolor glitter erin.

Om te dragen tijdens haar concoursen met haar paard. Ze heeft zelf al mams gouden hoefijzer met paard waar as in zit, maar is bang die te verliezen.

Met deze halve asparel heeft ze toch mams dicht bij haar, als steun tijdens de kür.