Sponsors

Standard

Voor al je (sportieve) vakantieplannen: een adres! Advies en een reisvoorstel op maat. U bent altijd bij Annemie welkom, waardoor deze precies weet wat u belangrijk vindt. Uw Travel Expert hangt niet vast aan kantooruren of één locatie. Hij of zij komt naar u toe of spreekt af waar en wanneer u dit maar wenst.

Een schitterende fietswinkel aan de nieuwe kaai in Turnhout met ruime keuze in kwaliteits race-fietsen en mountainbikes voor recreatie of wedstrijd.

Een uitgebreide keuze in aangepaste kledij, accessoires en voeding zijn een must binnen de kwaliteit die we u willen bieden in onze fietstotaalzaak.

Voordeel:

10% korting

Een solide boekhouding: het is de basis van élk succesvol bedrijf. Bij HB Accountants gaan we nog een stap verder. De voorbije jaren is de wetgeving rond fiscaliteit en accountancy enorm complex geworden. HB Accountants schept duidelijkheid en vertaalt de ingewikkelde wetteksten naar advies op maat van uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat uw kmo een duurzame én gezonde onderneming is en blijft.

Olympic

In een gezellige, huiselijke sfeer willen we graag iedereen verwennen met een snelle koffie of een uitgebreid etentje. Onze focus ligt misschien bij ouders, maar uiteraard is iedereen welkom! Met of zonder kinderen, alleen of met vrienden, jong en oud. Doe maar alsof je thuis bent en genieten maar!Kineworks – een vernieuwend gezondheidscentrum voor kinesitherapie en osteopathie in de kempen

Voordeel:

40% korting op Etixx producten


Een fantastisch café in het centrum van Turnhout!

Zegeplein 12, 2300 TurnhoutVoor al uw bankzaken slechts één adres. Kantoorhouder Glenn Urkens ontvangt u met plezier.


Met kennis van maken. Een uniek droominterieur is bij Frako binnen ieders handbereik. Als specialisten in totaalinrichting, leveren wij Belgisch maatwerk tot in het kleinste detail.Er ooit al aan gedacht om een juweel met een te kopen voor je geliefde of je naaste? Maar misschien wel steeds gedacht dat dit niet binnen jouw budget past? Niets is minder waar. Chroma Diamonds consulting staat jouw bij in je zoektocht naar het perfecte cadeau!

Wij hebben 10 Jaar ervaring in Doe-Het-Zelf paketten.
Sanitair of verwarming leggen kun je zelf, want met CVSPakket heb je alle begeleiding die nodig is om je project tot een goed einde te brengen. Ontdek onze eenvoudige Doe-Het-Zelf pakketten waarmee we al meer dan 10 jaar zelfbouwers helpen om hun projecten te realiseren.


Sprint

Taxandria brengt vanuit de Kempen gedurfde, originele speciaalbieren van eigen receptuur uit die aansluiten bij het seizoen. Gedurfd en origineel omdat we telkens nieuwe smaken willen ontdekken bij de ontwikkeling van het bier.

Partners

Ons doel is om U als atleet via een correct gebruik van innovatieve supplementen, dopingvrij, op een hoger niveau te laten presteren.

Heeft u ook vaak last van maagproblemen door slecht verteerbare, stroperige gels, sportdranken of repen? Dan zijn wij uw partner! Door het weglaten van kleurstoffen en andere overbodige additieven zijn al onze producten licht verteerbaar en vriendelijk voor maag en darmen.

Al onze producten zijn ontwikkeld volgens de recentste wetenschappelijke gegevens, geproduceerd volgens de strengst gangbare normen en uitvoerig getest door topsporters in training en competitie.

Elke nieuwe batch van Trisport Pharma producten wordt door een onafhankelijk labo gescreend op aanwezigheid van stoffen die verboden zijn volgens de officiële WADA lijst (Wereld Anti Doping Agentschap).


Het gezonde alternatief voor frisdrank. Doubdle O7 is ontwikkeld na een zorgvuldige selectie van natuurlijke ingrediënten en ondersteunt je immuunsysteem, je metabolisme en je zenuwstelstel.

Het helpt je vermoeidheid tegen te gaan, en draagt bij aan je natuurlijke weerstand. Je beenderen, tanden en gewrichten hebben baat bij de mix van mineralen en vitamines.
LeVHeL is uw partner voor sportkleding, bedrijfskleding, promotionele artikelen en organisatie van sportevenementen. Zaakvoerders Leo en Lydie Van Herck zijn al vele jaren actief in de sportsector. Met LeVHeL bieden we u kwaliteitsgoederen aan interessante prijzen en een uitstekende service.Welkom bij Zwembad Stadspark. We heten u van harte welkom in ons vernieuwde zwembad om te genieten van een fantastische zwemervaring.Turnhout, hoofdstad van de kempen, speelkaartenstad en bloeiende en diverse centrumstad met 45 000 binken. Bezoek onze musea, het begijnhof of woon een voorstelling bij in de Warande. Of komen wandelen is onze natuurgebieden zoals het Turnhoutse Vennengebied.