Preţuri traduceri 

Preţuri traduceri - Ayman Abu Saleh: Yleislääketieteen Erikoislääkäri, Auktorisoitu Kääntäjä ja Asioimistulkki


Ayman Abu Saleh

Keinutie 12 A 27,

00940  HELSINKI - Finlanda.

www.tarjama.fi

Telefon: +358 44 2909535

E-Mail: absayman@gmail.comSînt Traducător Autorizat Finlandeză-Arabă 

Traduc și Limbile Arabă, Finlandeză, Română, Moldovenească și Engleză.

Preţuri traduceri

Preţul unei traduceri se vă stabili in funcţie de limbă in /din care să vă realiza traducerea, în functie de gradul de dificultate al textului şi de domeniul de care aparţine respectiva traducere, dacă sunt traduceri specializate sau nu ( tehnice, medicale, juridice, literare, etc). La acest preţ traducere se poate adăuga şi taxa de urgenţă, care vă reprezenta 50% în plus din valoarea totală a traducerii, şi se vor traduce în medie 20 pag/zi. În cazul în care nu aveţi nevoie de traduceri în regim de urgenţă puteţi opta pentru termenul de execuţie standard; astfel se vor traduce în medie 10 pag/zi din limbă sursă în limbă ţintă.

Tarife traduceri şi reduceri:

De asemenea, pentru clienţii mei fideli (aceia care apelează în mod constant la sereviciile mele) şi pentru documentele cu un număr considerabil de pagini(peste 20 de pagini) se vor aplică reduceri de la 6% până la 10% pentru principalele limbi de circulaţie internaţională. Pentru documentele ce depăşesc 100 de pagini, reducerea vă fi de 20%. Preţul standard este calculat per pagină, o pagină însumând 1560 de caractere cu spaţii sau 250 de cuvinte. Puteţi află cîte caractere conţine documentul d-voastră în Microsoft Word astfel: Tools- Word Count.

Preţuri traduceri:

Preţuri traduceri este 40 – 80 €/pag.

Puteţi să mă contactaţi la numărul meu de telefon în vederea stabilirii de comun acord a tuturor detaliilor si cerinţelor propuse de d-voastră, caz în care vă puteţi lua legatură oricînd cu mine.

 

Modalitatea de plată care vă avantajează:

Descărcarea traducerii se face direct, la adresa mea, prin email sau prin curierat rapid. Termenul de livrare al traducerii dorit de client este cel stabilit de comun acord, întotdeauna în beneficial clientului.

Preţ traduceri pentru traduceri autorizate si legalizate:

Pentru acele traduceri autorizate ce necesită legalizate, prezenţă d-voastră nu este obligatorie, traducerea autorizată se poate face după o copie a originalului. Îmi puteţi trimite o copie Xerox sau o scanare pentru a putea face traducerea.

Tarife traduceri pentru servicii adiţionale:

De asemenea, nu mai trebuie să vă faceti griji pentru fiecare serviciu adiţional pentru care ar trebui să plătiţi în plus; serviciile adiţionale sunt gratuite. La mine, puteţi selecta oricare dintre aceste servicii de traducere adiţionale, în funcţie de ce aveţi nevoie: colaţionare (corectura) pentru traducerile efectuate de mine, tehnoredactare, scanare, printare, paginare (servicii DTP) sau transformare a unui document format Excel, HTML, PDF, PPT, JPG, etc în format Word.

Preţ traducere:

Preţurile practicate de mine per pagină încep de la 40 - 80 €. În ceea ce priveşte serviciul de colaţionare (corectura) şi acele traduceri care nu sunt efectuate de mine se vă percepe 50% din preţul iniţial afişat per pagină.

paypal.me/AymanAbuSaleh