Tandställning

Vi hjälper dig att hitta rätt tandställning

Aqua Dental kan erbjuda tandreglering på alla våra kliniker i Stockholm och Göteborg. Vill man reglera tänderna finns det många metoder som kan vara svåra att välja mellan.

Dels finns den klassiska tandställningen, den så kallade rälsen, som du dessutom kan välja med sandfärgade fästen hos oss. Ett annat alternativ är att fästa rälsen på insidan av tänderna, denna linguala tandställning är mycket effektiv och kan kallas för osynlig, då den inte syns utifrån. Det finns även moderna tandställningar som är avtagbara och näst intill osynliga, dessa korrigerar ditt bett med hjälp av genomskinliga plastskenor.

Vilken tandställning som kommer att fungera bäst för just ditt bettfel går inte att avgöra på förhand. Kontakta oss och boka tid för en konsultation så kommer våra tandläkare att hjälpa dig att hitta den tandställning som passar dina behov bäst.

Aqua Dental är auktoriserade för att ta emot barn och ungdomar med ett begränsat antal tandregleringscheckar.

Kontakta oss

Funderar du på tandställning? Vill du boka tid för en konsultation eller någon annan undersökning kontakta oss via servicecenter@aquadental.se eller ring på 020 20 20 80

KONTAKT

020 20 20 80

info@aquadental.se

UTDELNINGSADRESS

Stureplan 4a

114 35 Stockholm