Akut tandvård Stockholm

Oturen kan vara framme när som helst och tandvärk kan komma plötsligt. Att gå runt med tandvärk kan vara olidligt och vi på Aqua Dental vet hur viktigt det är att få hjälp fort. Vi erbjuder akut tandvård på alla våra kliniker, har generösa öppettider och gör allt för att så snabbt som möjligt hjälpa dig med dina besvär. Vi har generösa öppettider och kan på någon av våra kliniker erbjuda akut tandvård året alla dagar. Det gör att vi kan garantera att du kommer att få en akuttid hos oss.

Som patient hos oss kan du vara helt trygg i vetskapen om att ditt välmående alltid står i fokus. Hos oss arbetar tandläkare och tandsköterskor med lång erfarenhet, med modern utrustning i en harmonisk miljö för att du inte ska uppleva något obehag under ditt besök.

Aqua Dental Express - Stockholms smartaste tandvård

Vår unika klinik, Aqua Dental Express, ligger centralt på Vasagatan 12. Här bokar du enkelt tid när det passar dig. Bokar du en akuttid får du nästan alltid tid direkt. Vi har öppet 365 dagar om året och har dessutom generösa öppettider. Vi finns här när du behöver oss. När du bokar via Aqua Dental Express slipper du, som på många akutmottagningar, sitta i timmar på kliniken och vänta. Här bokar du tid online eller via telefon och blir kallad via sms 30 minuter innan din tid ska börja.

Kontakta oss

Hittar du ingen tid som passar, har du frågor eller vill du hellre boka tid via telefon servicecenter@aquadental.se eller ringa på 020 20 20 80

KONTAKT

020 20 20 80

info@aquadental.se

UTDELNINGSADRESS

Stureplan 4a

114 35 Stockholm