Akut tandvård

Behöver du akut tandvård


Lider du av tandvärk, ilningar eller har skadat en tand? Då bör du söka vård för att bli undersökt av en tandläkare. Om olyckan är framme och du behöver akut tandvård är det extra viktigt att du får rätt hjälp snabbt.

På Aqua Dental i Stockholm och Göteborg erbjuder vi därför akuttandvård med generösa öppettider både vardagar, kvällar och helger. Tack vare våra erfarna och kompetenta tandläkare är vården av högsta kvalitet. Vi är utrustade med senaste tekniken och välkomnar dig till ljusa fräscha lokaler.

Har du ont eller lider av tandläkarskräck kan det kännas jobbigt att boka en tid, men du kan lita på att våra tandläkare och tandsköterskor gör allt för att ge dig bästa möjliga upplevelse - före, under och efter behandlingen.

På andra akutkliniker kan prispåslaget för akuttider på helgen vara uppåt 50 procent. På grund av tidsbrist kan du dessutom få en provisorisk lösning, för att sedan få komma på ett återbesök för en mer hållbar och långvarig behandling. Något som ofta gör det dyrare för patienten. Hos oss är prispåslaget aldrig mer än 35 procent.

Kontakta oss

Vill du boka en tid på våra kliniker tveka inte att kontakta oss via servicecenter@aquadental.se eller ringa på 020 20 20 80

KONTAKT

020 20 20 80

info@aquadental.se

UTDELNINGSADRESS

Stureplan 4a

114 35 Stockholm