Jäsenedut

Pääoma vähissä? - Nou hätä!

Tammelan Voiman jäsenkirjalla ruokaa, juomaa ja mielenvirikettä luokkatietoiseen hintaan

Tammelan Voiman jäsenkirja on leimalla varustettu todiste siitä, että kuulut hyvien joukkoon. Jäsenyyttä voi anoa verkkokaupassamme.

Jäsenkirjaa vilauttamalla saat selvää etua asioidessasi seuraavissa edistyksellisissä liikkeissä. Linkki liikkeiden Facebook-sivuille löytyy klikkaamalla logoa/kuvaketta.

Gopalissa syötiin kasvisruokaa jo silloin, kun TPV pelasi viimeksi liigaa. Gopal tarjoilee monipuolista, intialaisittain maustettua kasvisruokaa - tuoreista raaka-aineista alusta asti itse tehden.

Voiman kortilla -10% kaikista Gopal-ravintolasta.

Katubaari Axu on leppoinen olut- ja musiikkiravintola Kalevassa. Keikkoja tarjolla viikottain. Myös Tammelan Voiman viralliset jälkipelit vietetään Axussa.

Tammelan Voiman kortilla tuopista alennusta.

Laukontorin Antikvariaatti on legenda. Valikoimissa läjäpäin levyjä ja kasoittain kirjoja laidasta laitaan. Myös livekeikkoja hämypiirien tunnustamilta artisteilta.

Jäsenkirjalla -10% toverialennusta. Alennus ei koske uutuuksia.

Tori on Tammelan sydän. Tammer-Piano välittää soundit sen sykkeeseen yli 40 vuoden kokemuksella. Laajat tilat pitävät sisällään monipuolisen valikoiman soittimia, studiolaitteita ja tarvikkeita. Tammelan Voiman järkkäämät stadionkeikat keikat on vahvistettu Tammer-Pianon ämyrein.

Soitintarvikkeista -15% jäsenkirjalla.

Tattoostudio lahjoittaa jäsenillemme tatuoinnin yhteydessä kaupan päälle jälkihoitotuotteen. Mutta tämä on vasta alkua! Toisena jäsenetuna on Tammelan Voima -tatuointi erikoishintaan 100 euroa. Koko maksimissaan n. 10 x 10 cm, punaisella värillä tai ilman. Ja kaikkein huikeinta on, että nämä edut voi yhdistää!

Rönkkö & Moberg sijaitsee Tammelantorin länsilaidalla