Jäsenedut

Pääoma vähissä? - Nou hätä!

Tammelan Voiman jäsenkirjalla ruokaa, juomaa ja mielenvirikettä luokkatietoiseen hintaan

Tammelan Voiman jäsenkirja on leimalla varustettu todiste siitä, että kuulut hyvien joukkoon. Jäsenyyttä voi anoa verkkokaupassamme.

Jäsenkirjaa vilauttamalla saat selvää etua asioidessasi seuraavissa edistyksellisissä liikkeissä. Linkki liikkeiden Facebook-sivuille löytyy klikkaamalla logoa/kuvaketta.

Cafe & Bakery Mimosa on kotoisa kahvila Tampereen Itsenäisyydenkadulla. Leivomme itse pullat, vihikset, kakut, piirakat sekä leivokset, ja keitämme arkisin maukkaat lounaskeitot. Suurin osa tuotteistamme on vegaanisia.

Tammelan Voiman jäsenkortilla 10 % alennus tuotteista.

Gopalissa syötiin kasvisruokaa jo silloin, kun TPV pelasi viimeksi liigaa. Gopal tarjoilee monipuolista, intialaisittain maustettua kasvisruokaa - tuoreista raaka-aineista alusta asti itse tehden.

Voiman kortilla -10% kaikista kolmesta Gopal-ravintolasta.

Pappai on Kalevan grillikeidas. Etenkin mätömmän kasviruuan ystävät vaeltavat tänne kauempaakin. Pappai tunnetaan arkipuheessa myös nimellä Ravintola Sanna.

Pappain herkuista -10% kevennys jäsenkirjaa vilauttamalla.

An nam tarjoaa kaupungin parasta ja autenttisinta vietnamilaista katuruokaa Tammelantorilla.

Tammelan Voiman jäsenkirjalla -10% toverietua.

Teos & Tulenkantajat on kaiken maailman kirjanrakastajien olohuone. Runohyllyistämme voi tehdä loputtomasti uusia ja vanhoja löytöjä. Vai avartaisitko mieluummin maailmaasi filosofien opastuksella? Ehkä sittenkin lyhyt nojatuolimatka Kurdistaniin teetä siemaillen?

Tammelan Voiman kortilla -10% alennus.

Tori on Tammelan sydän. Tammer-Piano välittää soundit sen sykkeeseen yli 40 vuoden kokemuksella. Laajat tilat pitävät sisällään monipuolisen valikoiman soittimia, studiolaitteita ja tarvikkeita. Tammelan Voiman järkkäämät stadionkeikat keikat on vahvistettu Tammer-Pianon ämyrein.

Soitintarvikkeista -15% jäsenkirjalla.

Laukontorin Antikvariaatti on legenda. Valikoimissa läjäpäin levyjä ja kasoittain kirjoja laidasta laitaan. Myös livekeikkoja hämypiirien tunnustamilta artisteilta.

Jäsenkirjalla -10% toverialennusta. Alennus ei koske uutuuksia.

Mukava pikkupub, musiikkia UG-makuun ja hinnat kohdillaan. Omistajat ymmärtävät jalkapallon ja TPV:n päälle. Jos elämää on matsien ulkopuolellakin, miksi et viettäisi sitä Alanyassa?

Tammelan Voiman kortilla tuopista alennusta.