Kuva: Jouni Parkku

Tammelan Voima on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys. Toiminnan perusarvoja ovat yhdenvertaisuus ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. TPV:n ja jalkapallon puolesta taantumusta vastaan!

KESKUSKOMITEA TIEDOTTAA:

Kaupin evakkoretki jatkuu (julkaistu 18.5.)

Punakone jatkaa huutolaisreissuaan Kaupin metsissä. Kentänhoito, Tampere, blaa, blaa - kyllä te tiiätte. Pääasia on, että TPV hoitaa oman tonttinsa kunnialla. Kauden avauksessa pesäpallopyhättöön löysi nelisensataa ihmistä, oheismyynti toimi, tunnelmaa riitti ja voittokin kairattiin.

Sunnuntaina vastassa Jeremenkoby Bollklubb. JBK on todellinen sarjajyrä. Joukkue on pelannut Kakkosta vuodesta 1999 alkaen - vain kausi 2016 vierähti Kolmosessa.

TPV:n alkukausi on ollut voittokulkua. On kuitenkin hyvä huomata, että kolmesta kohdatusta vastustajasta vain KuFu on ollut sarjan laadukkaampaa kaartia. Aika moni muistaa viime vuoden toukokuun huuman viisine perättäisine voittoineen. Kevätaurinko ei lämmittänyt enää lokakuussa.

Punakone on ollut ns. juhannuksen mestari muutamaan otteeseen 2010-luvulla. Mitä jos tänä vuonna pistettäis vihdat pakkaseen ja otettais kunnon löylyt sitten nousukarsintojen päätyttyä?

TPV-JBK Kaupissa su 20.5. klo 18.30. Voimajuomiahan tuolla ei sit ole tarjolla. D-I-Y.

Liity mukaan futisvallankumoukseen!

"Meitsi on anarkisti, miksi liittyisin teidän pölyiseen järjestön?"

- PROPAGANDAOSASTO VASTAA

sähköposti: tammelanvoima013@gmail.com