Johan nyt on markkinat!

Tampereen Työväenopiston Tanhuajat järjestää perinteiset ohjelmalliset syysmarkkinat

Suomi 100 -juhlavuodeksi olemme laajentaneet perinteisiä syysmarkkinoitamme useilla toimijoilla ja esiintyjillä. Myymässä on kahdeksan yrittäjää, yhdistystä ja yksityistä sekä esiintymässä kuusi henkilöä ja ryhmää. Yhteistyö on voimaa! Tapahtuma on jatkoa kevään Satojen Tanssien Maa -kevätnäytöksellemme.

Nyt on oiva tilaisuus alkaa valmistautua jouluun: myyntipöydistä löytyy upeita joulukoristeita ja -lahjoja sekä monenlaisia leivonnaisia, käsi- ja puutöitä. Luvassa on soittoa pelimannimusiikista ukulelella soitettuun kansanmusiikkiin, tanssiesityksiä Suomesta ja ympäri maailmaa, yhteislaulua, perinnepolku ja lopuksi kaikki halukkaat pääsevät tanssimaan poloneesin. Välillä voit istahtaa kahville tai jos et osaa päättää, mitä ostaisit, osta arpa. Tiedossa on perinteistä markkinatunnelmaa!

Katso osallistujat ja markkinaohjelma.

Tervetuloa viihtymään!

Tampereen seudun työväenopiston opiskelijaryhmien yhteinen tapahtuma, Johan nyt on markkinat!

Kutsu

Kutsumme Tampereen seudun työväenopiston oppilasryhmät, opettajat ja yhdistykset mukaamme uusittuihin syysmarkkinoihimme. Tämä on oiva tilaisuus valmistautua jouluun! Voitte esitellä toimintaanne ja kurssejanne, esiintyä ja sekä hankkia varoja toimintaanne varten myymällä tuotteitanne. Myös opiston ulkopuoliset yhdistykset ovat tervetulleita.

Yhdistetään voimamme ja näytetään, mitä osaamme!

Paikka: Sampola, Sammonkatu 2, 33540 Tampere

Aika: lauantaina 18.11.2017 kello 11–14.


Järjestelyistä

  • Toimintanne esittelyä varten saatte paikan ala-aulan naulakkojen edessä olevista pöydistä
  • Esitykset pidetään ala-aulassa noin puolen tunnin välein, kesto 3–10 minuuttia
  • Myyntipöydät sijoitetaan portaikkoa kiertävälle käytävälle

Me hoidamme järjestelyt, mainonnan, osan esityksistä, kahvion ja järjestämme arpajaiset sekä myös esittelemme omaa toimintaamme ja myymme tuotteitamme.

Haluamme antaa etusijan Tampereen seudun työväenopiston opiskelijaryhmille, minkä vuoksi pyydämme teitä ilmoittautumaan tapahtuman järjestämiseen ilmoittautumislomakkeella 15.10.2017 mennessä. Päätös valinnasta ilmoitetaan teille sähköpostitse noin viikon sisällä ilmoittautumisestanne. Myyntipöytiä voi varata 29.10.2017 asti.

Tervetuloa tekemään ja katsomaan – Tehdään yhdessä!


Yhteistyöterveisin

Tampereen Työväenopiston Tanhuajat r.y.