Έτοιμο Εκπαιδευτικό Ψηφιακό Υλικό

  1. http://www.protaki.gr/ Ο Γραφούλης και η Γραφούλα είναι ένα ιστολόγιο με πλούσιο υλικό υποστήριξης για την Α΄ τάξη

2. https://e-geografia.eduportal.gr/ Ο συγκεκριμένος ιστότοπος του Γιάννη Σαλονικίδη περιέχει πάρα πολλές ασκήσεις για κάθε τάξη σχετικά με την Μελέτη Περιβάλλοντος και την Γεωγραφία.

3. http://users.sch.gr/ipap/index.htm Ο ιστότοπος "Ελληνικός Πολιτισμός" περιέχει υλικό σχετικά με την αρχαία ελληνική τέχνη (αρχιτεκτονική, πλαστική, αγγειογραφία), τις μεγάλες μάχες, την Οδύσσεια, την Ιλιάδα, τον Ηρόδοτο και την Ελένη. Υπάρχει ακόμα η γραμματική και το συντακτικό της αρχαίας και της νέας ελληνικής με πολλές ασκήσεις εμπέδωσης. Υπάρχουν ακόμα ιστορικοί χάρτες και διάφορα παιχνίδια

4. http://e-didaskalia.blogspot.com/ Ο ιστότοπος "Ηλεκτρονική Διδασκαλία" περιέχει πλούσιο υλικό με πολλές ασκήσεις, κουίζ και άλλα για όλες τις τάξεις.

5. https://www.thrania.com/ Στον ιστότοπο "Θρανία" της Χριστίνας Μπέσιου μπορούμε να βρούμε πολύ πλούσιο υλικό (φύλλα εργασίας, βίντεο, αφίσες, ασκήσεις, κατασκευές, παιχνίδια κ.ά.) ομαδοποιημένα κατά τάξη

6. https://www.e-selides.gr/ Εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις καθώς και αρχεία για download στον υπολογιστή μας

7. https://www.edaskalos.gr/ Πάρα πολλά online παιχνίδια μαθηματικών αλλά και παιχνίδια με λέξεις.

8. http://inschool.gr/ Πάρα πολύ πλούσιο υλικό online ασκήσεων Γλώσσας και Μαθηματικών ομαδοποιημένα κατά τάξη

9. https://anoixtosxoleio.weebly.com/ Ο ιστότοπος του Γιάννη Σουδία και του Γρηγόρη Ζερβού περιέχει ό,τι θα ήθελε κανείς να βρει από τα γνωστικά αντικείμενα των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων. Ο τίτλος του χώρου "Ψηφιακή τάξη - ηλεκτρονικά μαθήματα" είναι χαρακτηριστικός.