Svebølle Tennisklub

Nyheder

Drop in tennis

I forlængelse af retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen mfl. vil vi nu også invitere til Drop Ind tennis som vil være muligt tirsdage fra kl. 18.30.

Mød op og der vil være en at spille med. Skulle vi komme i nærheden af max pr. bane - vil der blive indført tider - men mød op, vi glæder os til en masse tennis på anlægget.

Kontingent 2020

I samme omgang er det igen tid til kontingent indbetaling til klubbens konto i Dragsholm Sparekasse 0537-0000149977. Husk at påføre navn, så jeg kan placere indbetalingen. Beløbet for sommersæsonen er 650,- pr. spiller og 1300 for et familiekontingent som dækker alle familiemedlemmer som bor i husstanden.

Sidste rettidige forfald er den 15/6-2020 🙂

Vi ses på banerne til en dejlig sommer med masser af tennis og godt spillevejr.

Svebølle Tennisklub

Lone Johansson Skælbæk

Ny terrasse ved Svebølle tennisklub

Det er med stor glæde, at vi i Svebølle tennisklub er ved at kunne se en ende på en lang og sej arbejdsproces. Vi ser frem til at kunne indvie den sidste del af vores terrasse, som vi glæder os meget til at kunne tage i brug, til bl.a. speedtennis (stangtennis) elastik tennis evt. bordtennis og sociale arrangementer i klubben.

Anlægsprojektet kunne ikke lade sig uden vores sponsorer som er Gammelrand A/S, SEM, Tømrermester Henrik Wibe, Hr. Dalsgaard, BB entreprise v. Brian Brink. Desuden en stor tak for hjælpen fra Kalundborg kommune Vej og Park og Folkeoplysningsudvalget. Sidst men ikke mindst en STOR tak til klubbens medlemmer og bestyrelse, som sammen har gjort en kæmpe indsats.

Vi kommer desværre ikke til at kunne indvie den for nye og nuværende medlemmer til standerhejsning den 24/4 som planlagt pga. covid19.

Standerhejsningen samt indvielsen er udskudt til efter den 10/5. Nærmere info følger når vi ved mere.

Indtil da lader vi billederne vise den store forandring.

Se fotoserie


Kære medlem

Foråret nærmer sig med hastige skridt og det er jo skønt, men verden ser jo som bekendt noget anderledes ud siden vi holdt generalforsamling. Med Corona-pandemien i tankerne, er vi nød til at gribe tingene helt anderledes an, end vi ellers havde tænkt. Lige nu følger vi myndighedernes anbefalinger og det betyder desværre, at vi holder klubhus- og tennisanlæg lukket. Vi melder ud så snart det igen bliver muligt at spille tennis. Planlagte abejdsdage 27/3 og 18/4 udsat pga. Corona.

Det var egentlig planen, at vi skulle være sammen om at gøre støttevæggen færdig og klargøre anlægget. Fredag den 27/3 kom Nikolai Terkelsen og lavede fundamentet til støttevæggen og Jim har taget et stort nap med at stable sten. I uge 16-17 vil bestyrelsen lægge de sidste sten på plads, derefter kan terrassen gøres færdig.

Kan vi samle 3-4 mand til dette den 25/4 kl. 9:00 vil det være fantastisk😊.

Anlægget klargøres. Vi har brug for frivillige til at udføre følgende opgaver:

· Opsætning af læsejl: 2-3 pers. Tidspunkt april.

· Klargøre bænke: Slibes og olieres 1 pers. april. Er OK

· Opsætning vandingsanlæg medio april. Er OK

· Rengøre klubhus inde 2. pers. primo maj.

· Rengøre klubhus ude 2. pers. primo maj.

· Opsætning af redskaber og net. maj lige inden opstart.

I må gerne snakke sammen indbyrdes, og give en tilbagemelding til mig, så vil jeg sørge for at koordinere, så vi ikke er for mange på anlægget på samme tid. Husk at melde afbud, hvis man er det mindste syg.

Vi håber på at kunne holde traditionen i hævd og holde Standerhejsning. Vi har ikke mulighed for at komme med en dato på nuværende tidspunkt, men vi skriver ud til jer, så snart vi ved mere om muligheden for afholdelse.

På bestyrelsens vegne Alex Mobil: 31 33 05 49