Svebølle Tennisklub

Nyheder

Sæsonstart


Kære medlem, vi måtte jo som mange ved, stoppe vintertennis den 11. dec. da alt indendørssportsaktivitet stoppede pga. covid19. Generalforsamlingen kunne ikke afholdes da forsamlingsforbuddet var på 5 personer i februar md. Men nu er ventetiden ved at være slut. lørdag den 24. april vil det igen være muligt at booke, og spille tennis i på tennisbanerne.

Vi opfordrer alle til at give banerne lidt ekstra pleje i starten af sæsonen, dvs. dække huller til efter spil, og lægge grus på hvor der mangler og vande efter spil. Er man i tvivl om udførelsen af dette kan man kontakte bestyrelsen.

Vi kan desværre ikke afholde standerhejsning pga. forsamlingsforbuddet stadig er for lavt, men vi forventer at kunne tage revanche senere på året, og holde en god 30 års jubilæumsfest.


Restriktioner for aktiviteter på tennisanlægget

Der må være op til 25 personer pr. tennisbane inkl. tilskuer. Husk stadig at holde afstand og opretholde god handhygiejne, der hænger sprit ved indgangen til anlægget. Toilettet i klubhuset kan benyttes, men ophold i huset er ikke tilladt.


Hjælpepakke fra tennisklubben.

Det er meget i tråd med tiden at uddele hjælpepakker, hermed hjælpepakken fra tennisklubben. Man kan nu få udleveret sit indleverede nøgledepositum på 100kr. det eneste man skal gøre, er at.

1. Aflevere nøglen til tennisanlægget til Lone Skælbæk,

2. Man får koden til nøgleboksen som hænger på klubhuset, så man stadig har adgang til anlægget og klubhuset (koden må selvfølgelig ikke deles med andre)

Fordelene er at vi ikke har så mange nøgler i omløb. Det bliver nemmere blot at skifte koden på boksen til par gange i løbet af sæsonen. Skal låsene kodes om, er det billigere ikke at skulle lave mange kopiér af nøglen.


Bolde

Kan købes af klubben for 60 kr. pr. rør (4 bolde)

Kontakt Torben Hansen eller Alex Neill


Drop Inn tennis

Er for alle ung som gammel og forgår torsdage fra kl. 18:00-??

Planlagte aktiviteter

Glinsvad cup

Har du lyst til at spille doublekampe, så er klubben tilmeldt en lille lokal turnering med klubberne i Kalundborg kommune. Hovedideen er at man kommer ud og møder andre spillere end dem man lige plejer at spille mod. Aldersgruppen er fra ca. 35 til 72, og er for både mænd og kvinder. Så tilmeld dig v. Alex Neill, hvis dette kunne have interesse?


Tennissportens dag

Er 8. maj der vil komme mere info om dette.


30 års jubilæumsfest

Vi forventer at kunne holde et brag af en 30 års jubilæumsfest. I vil høre nærmere om dette senere


RenNatur

Tennisklubben har i samarbejde med Rennatur og Kalundborg kommune indgået en aftale om, at samle affald i Svebølle, ruten er en strækning på 3,1 km og tager ca. 3 timer, mod klubben får en betaling til på 3000kr.

Der vil efterfølgende være lidt bespisning og socialhygge ved klubhuset. Så tag ja-hatten på og meddel Margit Ølgod at du/I deltager.

Dette foregår lørdag den 14. aug. Kl. 9:00-13:??


Vi glæder os til snart at se jer alle igen og ønsker alle en god sæson.

Venlig hilsen

PBV.

Alex NeillNy terrasse ved Svebølle tennisklub

Det er med stor glæde, at vi i Svebølle tennisklub er ved at kunne se en ende på en lang og sej arbejdsproces. Vi ser frem til at kunne indvie den sidste del af vores terrasse, som vi glæder os meget til at kunne tage i brug, til bl.a. speedtennis (stangtennis) elastik tennis evt. bordtennis og sociale arrangementer i klubben.

Anlægsprojektet kunne ikke lade sig uden vores sponsorer som er Gammelrand A/S, SEM, Tømrermester Henrik Wibe, Hr. Dalsgaard, BB entreprise v. Brian Brink. Desuden en stor tak for hjælpen fra Kalundborg kommune Vej og Park og Folkeoplysningsudvalget. Sidst men ikke mindst en STOR tak til klubbens medlemmer og bestyrelse, som sammen har gjort en kæmpe indsats.

Vi kommer desværre ikke til at kunne indvie den for nye og nuværende medlemmer til standerhejsning den 24/4 som planlagt pga. covid19.

Standerhejsningen samt indvielsen er udskudt til efter den 10/5. Nærmere info følger når vi ved mere.

Indtil da lader vi billederne vise den store forandring.

Se fotoserie