SV- HERKOL NIEUWS

SV HERKOL - ZEPPEREN BRUSTEM

ZONDAG 22 OKTOBER OM 15 UUR


VLIJTINGEN VV - SV HERKOL 2-2

ZATERDAG 14 OKTOBER OM 19:30

Naar het wedstrijdverslag ...........................

Met de bus naar Jeuk

Op zondag 29 oktober legt de supportersclub een bus in naar Daring Huvo Jeuk, inschrijven kan via Facebook ’t Henter Clubke of via e-mail henter_clubke@hotmail.com.

De prijs van de bus bedraagt slechts €5.

Inschrijven kan tot 19 oktober.

De bus vertrekt stipt om 13:30 aan de kantine, we verzamelen om 13:15.

Meer info via SUPPORTERSCLUB 'T HENTER CLUBKE

Spaghetti avond

Op vrijdag 17 november tussen 18:00 en 22:00 organiseert de Supportersclub haar jaarlijkse Spaghetti-avond, inschrijven voor 1 november.


  • Grote Spaghetti Bolognaise €8
  • Grote Vegetarische Spaghetti €8
  • Kleine Spaghetti Bolognaise €6
  • Kleine Vegetarische Spaghetti €6


SV Herkol wint fusietornooi

Herkol heeft de finale van het fusietornooi gewonnen tegen Sparta Lille. Na negentig minuten bij een een 1-1 eindstand moesten strafschoppen de beslissing brengen. De strafschoppenserie eindigde op 3-4 in het voordeel van Herkol (foto internetgazet).

Nieuwkomers 2017

De namen van de spelers op de foto zijn v.l.n.r: Wietse Baerts, Christof Vanbeuren, Jasper Daniëls, Alex Schuurmans, Dylan Kwanten, Pieter Geuns, Filip Karafiloski, Michiel Geerinckx, Davy Leynen, Joppe Pellens, Martijn Leekens, Mario Pareyn (sportief verantwoordelijke) en Hans Van de Weideven.

Ontbreken op de foto: Bert Craeghs, Gillian Swinnen, Kees Appels, Rachid Chelah en Jorg Schildermans.

Gouden schoen 2017 voor Sander Thijs.

Op Herkol is het traditie dat tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering een Gouden Schoen wordt uitgereikt aan een verdienstelijke speler. Dit jaar viel die eer te beurt aan Sander Thijs die al sinds 1994 bij de club is aangesloten. Hij doorliep er alle jeugdreeksen, klom op tot het eerste elftal en is nu een van de sterkhouders in de provinciale reservenploeg.

Sander speelde nooit voor een andere club en dat is in de moderne voetbalwereld ook al een unicum. Op de foto de laureaat en erevoorzitter Jan Vanderfeesten.

Proficiat Sander!