Koivistossa juhlittiin 100-vuotiasta Suomea

Langanvärjäyksen ja tervanpolton merkeissä, keittiötaiturit puolestaan vastasivat perinteisestä menusta.

Tapahtuma on osa Suomen luonnonpäivää teemalla Juhli luontoa.

Koiviston kyläjuhlissa raikui Finlandia tuoreen tervan tuoksussa

KIITOS!

Vuosi sitten syksyllä 2016 soitin Lehtisen Martille ja tiedustelin Martin halukkuutta tulla Koivistoon järjestämään luonnonpäivää 26.8.2017 ja juhlistamaan Suomen 100 vuotista itsenäisyyttä,

Martti syttyi ja siitä se lähti. Mukaan saatiin Paistinkääntäjät, Keittiömestarit sekä loistavat kuorot Sirkat, Vaput ja Sonore. Maailman suurimmat kyläjuhlat saivat lähtölaukauksen.

Harryn, Annen, Lotan kaltaisia ammattilaisia keittiöpuolelle. Raisa oppilaineen salia laittamaan ja Keittiömestareiden ja Paistinkääntäjien porukkaa eri tehtäviin. Hyvät yhteistyökumppanit jne.

Meidän kylän porukka oli jälleen kerran mahtavaa, ei nokka tuhissu kun hommat hoitu. Kiitos Tuula, Liisa, Tarja, Anne, Merja, Keijo L, Keijo K, Upi, Paavo, Reijo, Jaska, Seppo. Vierailevina tähtinä maamoottorimiehet Timo ja Kari. Unohtaa ei voi myöskään Sumiaisten Harmonikkoja.

Ihmiset olivat hyvillä mielillä jo tullessaan ja hymy huulilla myös lähtiessään. Kävijöitä riitti ja läskisoossi maistui.

Suomi on ensimmäinen maa maailmassa joka liputti luonnolle, se ei mennyt hukkaan.

Itselläni meni kylmät väreet selkää pitkin, kun 80 kuorolaista kajautti Finlandian Seuratalon edessä, se jäi varmasti kaikille läsnäolleille mieleen.

KIITOS kaikille!

Yksin tehty työ o ku tervoo, kaksi ku hunajoo

Alpiini Piiparinen

Kylätapahtuma A 5 (2).pdf