Oportunități

Dezbateri (Inter)culturale – activitate pentru toți studenții UAIC

Universitatea București a deschis apelul la contribuții pentru numărul 3 al revistei Doc.Eu având ca temă „Anii 1900-1930. Fenomene socioculturale”. Revista publica articole redactate de studenti.

  • 15.10 - In ziua de 16 octombrie 2018, intre orele 10 si 15, in Sala Pasilor Pierduti va fi organizat un Targ de stagii de practica de catre Serviciul pentru Studenți și Absolvenți de la UAIC. In cadrul acestui targ, pe langa cele 20 de companii din mediul privat, Biroul Erasmus+ va avea un stand dedicat stagiilor de practica Erasmus+
  • 14.09 - OPORTUNITATE Job - Studentii CSE (Anul I si anul II) sunt invitati sa participe la concursul deschis pentru 2 posturi de masterand, pe perioadă determinată, cu timp de lucru parțial – 4 ore/zi, în cadrul proiectului ReGrowEU Dezvoltarea cercetării de frontieră în teoriile creșterii și dezvoltării regionale prin prisma rezilienței: către o Uniune Europeană convergentă, echilibrată și sustenabilă, coordonat de echipa Centrului de Studii Europene. Informatii aici (Termen limita de inscrire 2 octombrie 2018)