Kenya

bestaat uit 3 Seizoenen te weten

Kenya - Namibia - Amazonia.

1947. Onder leiding van de Amerikaanse schrijver Remington valt een expeditie in de wildgebieden van Kenya van de ene verrassing in de andere. Eerst zien ze een Masai-krijger verslonden worden door een roofdier. De stamleden wijzen meteen de vinger naar Batoo, de 'mens-demon'. Even later duikt een gigantisch creatuur op. En drie dagen daarna verdwijnen plots alle deelnemers van de safaritocht van de aardbol. Miss Austin probeert het mysterie op te lossen. Maar ze is niet alleen. In een wereld waar de Koude Oorlog volop woedt, wedijveren de supermachten ook om meer te weten te komen over deze bovennatuurlijke fenomenen ..

Het verhaal speelt zich af in het mysterieuze Afrika, aan het eind van de jaren 1940. Kathy Austin, die we nog kennen van Kenya, wordt nu door MI5 naar de voormalige Duitse kolonie Namibia gestuurd. En ook hier doet zij weer ontdekkingen die de wenkbrauwen op zijn minst doen fronsen. Ze komt figuren tegen zoals onder meer de dood gewaande naziofficier Göring. Ook reuzerupsen en ander ongedierte zoals we die kennen uit de andere strips van Léo, zijn weer van de partij. Zou er ook op aarde een buitenaardse macht aanwezig zijn???? Dit antwoord krijgen we op het einde van deel 1. En laat dit nou eens geen verrassing zijn ;-)

Het mysterieuze Afrika, aan het eind van de jaren 1940. De opgewekte Kathy Austin, agente van de Britse inlichtingendienst, wordt eerst naar Kenya en vervolgens naar Namibie gestuurd. De jonge Engelse doet zowel aan de voet van de Kilimanjaro als in de Namibische woestijn, onder de Steenbokskeerkring, angstaanjagende ontdekkingen. Is de mens wel het enige intelligente wezen op aarde?.