De Metabaronnen

Bestaat uit 3 reeksen genaamd

De Metabaronnen - De Metabarron Castaka en

De Metabaron Cyclus


De Metabaronnen

In een verre toekomst is er een krijgerskaste die zichzelf Metabaronnen noemt. Vanaf de geboorte ondergaan ze een keiharde training die eindigt met een gevecht met hun vader-moeder (die een en dezelfde persoon zijn). Als ze die verslaan, zijn zij de nieuwe Metabaron, een onverslaanbare soldaat die in zijn eentje hele legers vernietigt.


De Metabaron Castaka

De kaste van de Metabaronnen vertelde de formidabele saga van de laatste Metabaronnen. Maar natuurlijk hadden deze onversaagde strijders ook voorouders. En daarover gaat de Metabaronnen-Castaka. Castaka speelt zich af voor de Metabaronnen.


Metabaron Cyclus

De Meta-Baronnen waren de meest angstaanjagende krijgers die het universum ooit gekend heeft. Zij grachtenher Rijk op de knieën. Sindsdien is er een nieuwe macht opgestaan. De ambities en wreedheid van deze duistere macht zijn eindeloos en de Meta-Baron is zijn enige obstakel. Om deze Meta-Baron te pakken, zal hij zijn trouwste dienaren moeten sturen. Krijgsheren en moordmachines rukken op. Techno-admiraal Wilhelm-100 is een van hen.