Evenementen

Er worden door andere partijen in het Schelfhorstpark diverse evenementen georganiseerd zoals:

Het 5e Historisch Festival Almelo wordt gehouden in het weekend van 21, 22 en 23 april 2023. Bezoek dit unieke evenement waar je kunt genieten van een gevarieerd programma voor jong en oud. Het hoogtepunt van het festival is de Slag om Ruigenrode waarbij re-enactors met het nodige kanongebulder een veldslag naspelen in Napoleontische stijl. 

Op zaterdag 3 juni zal Heavenz Festival voor de vijfde keer op rij neerdalen in het Schelfhorstpark. Ditmaal pakken we extra uit en zullen we het samen nog onvergetelijker maken! Dit jaar maar liefst 3 areas, zo is er voor ieder wat wils! Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen je favoriete nationale DJ’s klaarstaan op de Heavenz mainstage! Even toe aan het oude vertrouwde? Neem een kijkje bij de ” CLASSIC Area” voor de beste old-school Hip Hop en R&B.

Save the date! Op zaterdag 1 juli 2023 vieren wij ons jubileum met de 15e editie en dat belooft heel veel spektakel. We gaan weer knallen! 

HobNob is hét GRATIS pop/rockfestival in Twente en is toegankelijk voor iedereen. Het wordt jaarlijks, op de eerste zaterdag in juli, gehouden in het Schelfhorstpark in Almelo.

Door Corona is het (te) lang stil geweest, maar met een enthousiast team, nieuwe ambities, veel ideeën en bovenal onmeunig veel energie zijn we inmiddels gestart met het organiseren van de 15e editie van HobNob.