Activiteiten

Sinterklaasactie 2019

Evenals vorig jaar is het ook dit jaar gelukt om speelgoedbonnen te regelen voor de kinderen waar sinterklaas niet zou komen. In totaal zijn 300 speelgoedbonnen uitgedeeld in de gemeente Roermond en de gemeente Beesel. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Ladies' Circle Roermond, Stichting van Wijlen Baron van Wijckerslooth tot Schalkwijk en Kinderfonds Midden-Limburg. Onderstaande foto is gemaakt tijdens de overhandiging van de speelgoedbonnen Roermond.


Vlnr: Brian van Schagen (gemeente), Pierre Houben (SFCL), Geert Teewen (SFCL), Jan van Espen (bs 't Mozaiek), Godi van Dillen (bs de Kasteeltuin), Marianne Smitsmans (wethouder), Ronald Kroos (Rotary Roermond)

De speelgoedbonnen voor de kinderen in de gemeente Beesel. Door Intertoys Belfeld keurig verpakt in een doosje.

Meer dan 300 kinderen een dagje naar Kitskesberg

Family Care Limburg heeft meer dan 200 kinderen in de gemeenten Roermond en Beesel een vakantiedagje in Kitskesberg bezorgd. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Kinderfonds Midden Limburg. De verspreiding in Roermond is gebeurd door de Rotary-club via de Ontbijtservice; in de gemeente Beesel hebben de gezinscoaches van de gemeente dit geregeld.

Overhandiging van de kaartjes.

Paasactie 2019

We hebben in samenwerking met Plus Savelkoul Reuver 64 Paaspakketten geregeld voor gezinnen die een extraatje kunnen gebruiken. Via de Stichting Leergeld Beesel en de gezinscoaches van de gemeente ontvangen deze gezinnen een Paaspakket met chocolade eitjes, een paasbrood en nog veel meer lekkernijen.

Deze Paasactie is mede tot stand gekomen door sponsoring door Kinderfonds Midden-Limburg, de Heerezitting Remunj en Plus Savelkoul Reuver.

Op de foto van links naar rechts:

Peter Savelkoul (Plus), Gemmie Derksen (SFCL), Thijs Hendrix (Plus), Rian Janssen (SFCL), Geert Teeuwen (SFCL)

Sinterklaas 2018

We hebben voor 80 kinderen cadeaubonnen kunnen regelen zodat ook voor hen Sinterklaas een feest wordt.

Met dank aan Kinderfonds Midden-Limburg en Intertoys Belfeld!


Cadeaubonnen van Intertoys Belfeld

Overhandiging van de cadeaubonnen.

Vl.n.r.: Rian Janssen (bestuurslid), Mandy IJzermans (gezinscoach), Bert Lenders (gezinscoach).Zomeruitje voor 120 kinderen

In augustus 2017 heeft de eerste activiteit plaatsgevonden die mogelijk was dankzij de geldelijke steun van Stichting Family Care Limburg.

Deze activiteit betrof een uitstapje naar een pretpark en werd georganiseerd door enkele leden van de voormalige Stichting Wilskracht.