STEUN de droom

HC Feijenoord

HC Feijenoord zoekt sponsors voor het nieuwe clubhuis! DONEER NU

Hockeyclub Feijenoord staat voor de grootste uitdaging sinds de oprichting op 10-10-2010. Binnen een half jaar is ruim 50.000 euro nodig om een nog grotere droom te realiseren: de verhuizing naar een echt clubhuis met twee velden van olympisch formaat.

Daarom deze oproep:


If it’s not hard, you’re not dreaming big enough!

— Oprah Winfrey

Met man en macht en veel steun van de leden maken we de plannen voor de inrichting concreet. Alles wat we zelf kunnen doen, doen we zelf, maar we hebben extra hulp nodig.

Heel simpel gezegd hebben we geld nodig. Geld om op zeer korte termijn het nieuwe clubhuis gebruiksklaar te maken en geld om uit te groeien tot een financieel gezonde club.

Als bedrijf sponsoren? Dat kan. Download het kleurrijke sponsorboek of mail naar sponsorcommissie@hcfeijenoord.nl

HC Feijenoord is een unieke hockeyclub midden in Rotterdam Zuid. Dat leek zeven jaar geleden nog een onhaalbare droom. Maar die droom van Paul Veldhuijzen - die met een kliko vol sticks, ballen en aanstekelijk enthousiasme de moeilijke wijk in trok - is nu realiteit; een bonte hockeyvereniging met 331 leden, enthousiaste vrijwilligers, een eigen veld en een bescheiden clubhuisje.

Als club zijn wij apetrots op wat we nu al bereikt hebben. Onze teams hebben zelfs al de eerste bekers gewonnen! Wij zijn zeer blij met de uitnodiging van de Gemeente Rotterdam om te verhuizen naar het Clubverzamelgebouw Varkenoord met twee velden van olympisch niveau! . Dream big!

Maar we zijn ook overrompeld. We hebben steun nodig om van deze droom realiteit te maken. Uw steun!


Als je had gezegd dat pal naast De Kuip en de grootste moskee van Europa een hockeyclub zou komen, was je voor gek verklaard.

— Johan Wakkie, voormalig directeur KNHB