Sterrenwacht Altaïr wil een brug leggen tussen de geïnteresseerde leek, de passionele amateur en de professionele sterrenkundige.

De groep bestaat uit gedreven mensen, die elk met hun eigen middelen bijdragen aan de werking van Sterrenwacht Altaïr. Ook jij kan hier deel van uitmaken en lid worden. Tijdens onze verschillende activiteiten staat het waarnemen centraal, of het nu de zon, de maan, de planeten of de sterren zijn.

Ook voor het publiek zijn wij toegankelijk. Dus kom tijdens onze publieke activiteiten mee de sterrenhemel bewonderen, en natuurlijk ontbreekt de nodige toelichting niet.

Ben je een vereniging of een school en geïnteresseerd in sterrenkunde? Wij bieden een goede formule die spektakel garandeert. Kijk hiervoor zeker eens naar onze groepsactiviteiten.

Bezoek zeker ook onze Facebook pagina eens: Sterrenwacht Altair

Onze agenda, wil je deze zelf in je eigen agenda importeren gebruik dan deze link:

calendar.google.com/calendar/b/1?cid=c3RlcnJlbndhY2h0YWx0YWlyQGdtYWlsLmNvbQ


!!! NIEUWSFLASH !!!

CORONA UPDATE 29/03/20


Coronavirus-update.

Naar aanleiding van de verlengde maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad, heeft het bestuur van de vereniging AVOB (Sterrenwacht Altaïr) beslist om alle publieke activiteiten tot en met 3 mei 2020 te annuleren. Hieronder vallen onder meer de gebruikelijke bijeenkomsten evenals de geplande cursusdagen “Cursus Sterrenkunde 2020”.

De cursusdagen voor de Cursus Sterrenkunde van vrijdag 10/4 en 24/4 zullen op latere, nog te bepalen data plaatsvinden.

In functie van verdere ontwikkelingen en beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad zullen we jullie op de hoogte houden van onze andere activiteiten en geplande bijeenkomsten.


Ondergetekend,

Het bestuur.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Laatste update van de webpagina: 29/03/2020 - 23:15