EEN NIEUWE KIJK OP REIZEN...

'DYNAMIC AND INNOVATIVE'
VANDAAG BEN IK OP ZOEK NAAR...


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


WAAROM KIEZEN VOOR STER REIZEN?

Wij gaan steeds op zoek naar de mooiste reis aan de beste prijs

Wij adviseren steeds de cruise die perfect bij jou past

Wij zijn sterk in maatwerk voor individuele reizen en groepsreizen

Wij zorgen voor een uitmuntende huwelijksreis in elke prijsklasse

Benieuwd wat onze klanten posten op Social Media?LAUREAAT TM AWARD CRUISE TRAVEL AGENT

AND THE WINNER IS...

Ster Reizen ontving deze fel gegeerde award uit handen van Travel Magazine, hét toonaangevend reismagazine op de Belgische markt.


PROMOTIES


POPULAIRE BEGELEIDE CRUISES


POPULAIRE GROEPSREIZEN


WIST JE DAT...

...onze klanten bij iedere boeking spaarpunten ontvangen?

Maak uw keuze uit meer dan 1000 producten en wissel uw punten in voor bijvoorbeeld flessen champagne, een Montblanc pen, een iPhone of breid uw keukengadgets uit met een KitchenAid.


UNIEK CONCEPT

SALSA@C

Voel jij ook de passie voor Salsa-Bachata? Salsa@C verpakt deze voor je in een onwaarschijnlijke Cruisebeleving "Close 2 perfection".

Op cruise met MSC Seaview, iedere dag dansworkshops, 8 dansleraars, Free Dance, ...

Datum: 28 september tem 5 oktober 2019

Ontdek meer >>>

NIEUW IN ONS AANBOD

DOURO RIVIER CRUISE

Laat u betoveren door de culturele en landschappelijke rijkdom van de Douro Vallei. De Douro zoekt zich een weg langs ruwe en romantische landschappen door het Noorden van Portugal.

Bestemmingen: Porto - Régua - Pinhao - Vega Terron - Castelo Rodrigo - Salamanca - Barca d'Alva

Datum: 2 juli tem 9 juli 2019

Ontdek meer >>>Ontdek ons aanbod voor

VERENIGINGEN

Door onze jaren lange ervaring in het organiseren van groepsreizen, hebben we ons specifiek toegelegd op het organiseren van reizen voor verenigingen.

Wat inspiratie: dagtrip met de Ark, weekendje Brugge, boot- en fietscruise, Douro cruise, weekend Normandië, kerstmarkten-cruise, mini-cruise Middellandse Zee, Louvrereis Abu Dhabi, kookreis Marokko, fotoreis Cuba, Natuurreis Wit-Rusland, ...

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij stellen voor u de ideale reis samen, gebaseerd op de wensen van uw vereniging.

Ontdek ons aanbod voor

BEDRIJVEN

Met gratie en passie bieden wij steeds een buitengewone ervaring met precisie en innovatie. Door onze wereldwijde kennis van ons en onze lokale partners kunnen wij u adviseren over de diensten die het best aansluiten op uw behoeften. Met onze positieve 'can do'-aanpak stellen we creatieve oplossingen voor en leveren we de meest memorabele ervaringen.

Wat inspiratie: beleef Kroatië met een privé jacht (prijs/kwaliteit zeer populair), beleef een unieke ervaring in de gerkampen in Mongolië, overlevingsprogramma in Sloveense bossen,


TEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD...

"Een dikke pluim voor sterreizen! Een fantastische organisatie! Bij jullie verliep alles perfect! Echt niets op aan te merken, het was gewoon SUPER !!!"

KVV Lebbeke

"Heeft perfect beantwoord aan onze verwachtingen. Prioriteit was de fjorden op zich = schitterend gelukt. Uitdaging was : een 'cruise' ... heel nieuwsgierig = heeft volledig onze verwachtingen overtroffen. Besluit : genoten van een prachtige geslaagde vakantie, waarvoor hartelijke dank. "

FD Ninove

"Vriendelijk team, goede service. De regelmatige mails/updates alsook de handleiding zijn een extra troef van Ster Reizen die maar weinigen op dit niveau aanbieden."

ED Sint-Andries Brugge

"Jullie als organisator, het was in orde. Het is zeker een aanrader en ik zal zeker mensen adviseren om bij jullie langs te komen.

Bedankt het was fijn.

RT DendermondeGebruik de #sterreizen en plaats zo jouw reiservaring in de kijker op onze social wall !