costa del sol

  1. 200 km lange kuststrook en landschappen vol contrast
  2. 300 uren zon per jaar
  3. Winkelwandelstraatjes en monumentaal erfgoed in de hoofdstad Almeria
  4. Efficiënt regenscherm in het achterland: de Sierra Nevada
  5. Aantrekkelijke golfterreinen voor beginnende en doorwinterde spelers

Roquetas de Mar ligt aan zee, is gericht naar het zuidoosten, en bestaat uit 2 delen. Enerzijds is er het typische Spaanse dorp met de haven en de witte huisjes. Op 5 km daarvandaan ligt de urbanisatie met hotels, appartementen en bungalows. Doordat overal veel groen voorzien is, heerst er een rustige en residentiële vakantiesfeer. Er zijn diverse winkelmogelijkheden, een aantal terrasjes, restaurants en enkele bars... maar verwacht geen drukke winkelstraatjes of hippe danstenten. De grootste troef van Roquetas is het brede strand met strandbars en de aangename wandeldijk. Roquetas ligt op 20 km van Almeria, de hoofdplaats van de provincie, en biedt alles voor een ontspannen strandvakantie.


Aan de zuidoostkust van Spanje gelegen, ten zuidwesten van Almeria en Roquetas de Mar. Dit moderne en rustige badplaatsje herbergt een van de grootste jachthavens van Spanje en heeft een van de mooiste golfterreinen.


Vera is een vakantieplaatsje met het hele jaar door een zonovergoten strand. Talrijke sportfaciliteiten in Mojacar Playa, restaurants, pubs, disco’s en winkeltjes zorgen ervoor dat verveling uitgesloten is tijdens je vakantie.