algarve

  1. Meer dan 100 verschillende stranden: levendig, verlaten, beschermd, rotsachtig, idyllisch...
  2. Landelijke rust in het heuvelachtige binnenland
  3. Witte karakterhuisjes met Arabische schoorstenen en koele dakterrassen
  4. Op het menu: gegrilde sardientjes, geroosterd vlees of een frisse salade met een passend wijntje
  5. Passie voor golfen? Terreinen in overvloed!

Albufeira is van oorsprong een vissersdorp. Na de zestiger jaren werd de kustplaats een echt vakantieoord en inmiddels is het de belangrijkste toeristische badplaats aan de Algarve. De prachtige stranden zijn Albufeira's grootste trekpleister, maar ook het pittoreske oude binnenstadje heeft tal van toeristische faciliteiten. Daarnaast heeft Albufeira een vrij moderne haven. De plaats staat bekend om zijn vele restaurants, het bruisende nachtleven en de vriendelijke bevolking.


vilamoura is een gezellige en mondaine vakantieplaats met een mooie jacht- en vissershaven waarlangs men rustige wandelingen kan maken of een terrasje kan doen. verder heeft het een 3 km lang zandstrand, talrijke golfterreinen, een casino en enkele moderne loungeclubs.


Vila Nova de Cacela, gelegen in het nationaal park Ria Formosa, biedt je een blik op de prachtige eilanden voor de oostkust van de Algarve.


Het strand van Praia da Falesia behoort tot een van de mooiste van de Algarve. Het wordt begrensd door rode rotswanden die begroeid zijn met groene dennenbomen... Het ideale decor voor prachtige zonsopgangen en -ondergangen


Geniet tijdens uw vakantie Lagos van zon, zee, stranden en prachtige uitzichten. Het nog deels ommuurde,op heuvels gebouwde Lagos ligt in het westen van de Portugese Algarve. U vindt hier groene palmbomen langs de boulevard. De zeven zandstranden die Lagos omarmen, de vele boten in de haven en de kleurrijke gebouwen die het rijke verleden weerspiegelen, nodigen alle uit voor een vakantie Lagos.