Ibiza

  1. Dalt Vila, het oude stadscentrum van Ibiza-stad en UNESCO-werelderfgoed
  2. Leuke dorpjes, schitterende stranden en knusse baaitjes
  3. Languit relaxen in een prachtige natuur
  4. Trendy discotheken met de beste dj's ter wereld
  5. Fietsparadijs Formentera: witte stranden en kristalheldere baaien.

Familie locaties

Een vakantie Cala Llonga biedt gezinnen een heerlijk toevluchtsoord en bieden rust en romantiek met een breed gouden strand en vertier in de omgeving. Een bezoek aan de ‘Amante Beach Club’ bij het strand Sol d’en Serra belooft een bijzondere en romantische avond te worden. En een middag in het warme zand onder de Spaanse zon van Ibiza bezorgt iedereen een glimlach op het gezicht!


Aan de oostkust van het eiland Ibiza ligt de levendige badplaats Santa Eulalia. Aan de mooie zandstranden, langs de gezellige promenade en in het oude centrum van deze stad geniet u van een rustige en ontspannen vakantie in Santa Eulalia. Eten doet u in een van de goede restaurants en voor een beetje cultuur beklimt u de heuvel van Puig de Missa.


Portinatx ligt in het noorden van Ibiza en wordt gekenmerkt door een prachtige baai met fenomenale rotsachtige inhammen die fraai afsteken tegen de witte stranden en het kristalheldere water. De ideale setting voor een strandvakantie! De stranden van Portinatx worden niet overspoeld door toeristen en daardoor kunnen rustzoekers hun hart ophalen tijdens een vakantie Portinatx. Ga ook eens snorkelen en bewonder de koralen.


Het idyllische Es Figueral ligt in een prachtige baai aan de noordoostkust van Ibiza. Uiteraard is het 350 meter lange strand de grote trekpleister. Het prachtige witte strand en het azuurblauwe water geven Es Figueral een tropisch tintje. Es Figueral is een echte familiebestemming, zowel voor jong als oud is hier veel te doen en te beleven. Vlak voor de kust ligt het Tago Mago eiland. Dit privé eiland heeft een vogelreservaat en rondom het eiland liggen een aantal uitstekende duikstekken. De prachtige natuur in de omgeving van Es Figueral is ook populair onder wandelaars. De grillige kustlijn en de met naaldbomen begroeide heuvels herbergen enkele mooie wandelpaden.


Uitgaans locaties

Ibiza is een stad met een eigen charme: de kathedralen op de heuvel, de smalle straatjes die afdalen naar de haven en de luxueuze jachten in de plezierhaven. Vooral tegen de avond komt de oude stad tot leven en lopen de visrestaurants, terrasjes en bars vol.


Altijd al eens het echte Ibiza gevoel willen ervaren? Dat kan in de toeristische buitenwijk van Ibiza-Stad: Playa d’en Bossa. Ontspannen doet u tijdens uw vakantie in Playa d’en Bossa op het mooie zandstrand of op een terrasje in het gezellige centrum. ’s Avonds kunt u lekker uit eten om vervolgens een dansje te wagen in een van de vele bars en discotheken die Playa d’en Bossa rijk is.


Tot op de dag van vandaag is de plaats befaamd om het hebben van de beste clubs in de wereld. Naast een spetterend uitgaansleven heeft San Antonio verschillende bezienswaardigheden. Een voorbeeld is de 'Torres d'en Lluc', een vesting uit de middeleeuwen of de windmolens 'Punta des Molí' waar regelmatig culturele evenementen plaatsvinden. San Antonio ligt ongeveer zeventien kilometer van Ibiza-stad verwijderd. Er zijn regelmatige busverbindingen tussen beide steden. San Antonio heeft een prachtige kerk in Ibiziaanse stijl.