STAR CLIPPERS

Waarom Star Clippers ?

  1. Onvervalste zeilsensatie met modern comfort
  2. Wendbaarheid en grootte van de schepen
  3. Zeer mooie vaarroutes, weg van de massa
  4. Diverse kortingenformules
  5. Alle watersporten inbegrepen
  6. Fitness en Oosterse massage door Thais personeel

meer info

In tegenstelling tot grotere cruiseschepen kunnen deze klippers overal varen waar de wind hen naartoe blaast, naar havens die haast onbereikbaar zijn voor grotere schepen. Als het weer het toelaat varen ze dan ook altijd onder zeil. Krachtige dieselmotoren kunnen het werk overnemen als er niet genoeg wind is en de drie schepen zijn ook voorzien van stabilisatoren voor het comfort van de passagiers.

Het is duidelijk dat u hier niet te maken hebt met een klassiek cruiseschip, u zal merken dat het leven aan boord heerlijk ontspannen is, net zoals op een privéjacht. De spijskaart biedt een ruime keuze aan continentale gerechten. Meestal is er ook een themagerecht, zoals een verrukkelijke langoest uit het Caraïbenmenu. De maaltijden worden echter niet alleen in de eetzaal geserveerd. U kan ook dineren in open lucht, rond een buffet op het dek, in een prettige en ontspannen sfeer.

U kan gaan snorkelen in een koraalrif, windsurfen op de dansende golven, waterskiën, een scheepswrak met duizenden vissen bezoeken, in de zodiac een mysterieuze grot ontdekken.


enkele bestemmingEN

Zuid-Azië

Atlantische oceaan