mini-rondreis Sri Lanka

Individuele rondreis 5 dagen / 4 nachten per wagen met Engelstalige privéchauffeur/begeleider (of Franstalig mits toeslag). Hotels van 1ste categorie of Deluxe.

PROGRAMMA

Dag 1 : Colombo - Pinnawela - Dambulla

Aankomst op de luchthaven van Colombo. Verwelkoming en transfer naar Dambulla. Onderweg bezoek van het olifantenweeshuis. Bezoek van de tempels van de beroemde Dambulla rots, een reeks van meerdere grotten en standbeelden. Facultatieve lunch onderweg. Diner en overnachting.


Dag 2 : Dambulla - Sigiriya - Polonnaruwa - Dambulla

Bezoek van de beroemde ‘Leeuwenrots’ van Sigiriya. Dit oude fort heeft een historisch verleden die erg belangrijk is voor het eiland. Bezoek van de fabelachtige site van Polonnaruwa, een historische en indrukwekkende plaats. Deze vroegere hoofdstad bestaat uit het paleis en het complex van Gal Vihara met zijn grote standbeelden van Boeddha. Facultatieve lunch onderweg. Diner en overnachting.


Dag 3 : Dambulla - Kandy

Vertrek naar Kandy via de kruidentuin van Matale. Bezoek van de botanische tuin Peradeniya. Bezoek van de stad Kandy. ’s Avonds, een show van culturele dansen. Diner en overnachting.


Dag 4 : Kandy - Nuwara Eliya

Vertrek naar Nuwara Eliya, via een theefabriek. Stadstour van de stad Nuwara Eliya en bezoek van de botanische tuin en plantages. Diner en overnachting.


Dag 5 : Nuwara Eliya - Colombo

Terugkeer naar Colombo via de watervallen van Devon Water en St. Clair. Verder naar Colombo of naar het hotel indien verlenging op Sri Lanka.