SEADREAM

Waarom SeaDream?

  1. Superluxueuze yachten (112 gasten)
  2. Uiterst kwalitatieve en persoonlijke service
  3. All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
  4. Alle maaltijden ook buiten mogelijk
  5. Watersportplatform en mountainbikes
  6. Wekelijks een ‘champagne en caviar splash’

info

De schepen van de SeaDream Yacht Club bieden u een unieke ervaring : die van een vakantie op een elegant jacht, waar luxe en verwennerij tot kunst verheven zijn. De schepen hebben meer de uitstraling van een jacht dan van een cruiseschip, mede doordat er slechts 110 passagiers meevaren en 89 bemanningsleden, die u een ongeëvenaarde service bieden.

Elke hut (stateroom) heeft een minibar gevuld met drankjes van uw persoonlijke keuze. Ook in de bar en het salon zijn alle drankjes inbegrepen. De jachten zijn van alle mogelijke comfort voorzien. Alle kajuiten aan boord zijn suites van min. 21 m2 met slaapkamer, salon, dressing en luxe-badkamer (massagedouche).

Verder beschikt u hier uiteraard over een naar uw wensen gevulde minibar (frisdranken), entertainmentcenter met flatscreen kleuren tv, DVD, MP3-speler. Elke suite heeft een groot raam (geen patrijspoorten).

enkele bestemmingen

Caraiben

Hoe de charme van een Caribische cruise te weerstaan, varen tussen de eilanden met gouden stranden met turquoise zee en indigo, waar de tijd lijkt te zijn gestopt met ... Tussen koraalriffen en bergketens, tussen de rustige zeeschildpadden en flora omgeving, de archipel van de Antillen herbergt vele natuurlijke schatten, het terrestrische en mariene ecosysteem is uitzonderlijk.

Mediterranean

Gepersonaliseerd en intiem, onze luxe Mediterranean Cruises bieden een opmerkelijk verschillende jachtervaring. Varen door enkele van de meest beroemde havens in de Franse en Italiaanse Riviera, de Griekse eilanden, de Spaanse Middellandse Zeekust en vele minder drukke maar toch mooie havens in de regio, onze clubleden vertrouwen erop dat wij een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen.

Wanneer u de Middellandse Zee wilt verkennen, zult u merken dat u thuis bent als gast aan boord van een van onze jachten. Dus, wanneer u uw volgende vakantie plant, bereid u dan voor op een reis die u nooit zult vergeten.