PONANT

Waarom Ponant?

  1. Zeer moderne schepen met kleine bezetting
  2. Interessante promoties voor single bezetting
  3. Open bar over het hele schip
  4. Uitstekende (Franse) sterrenkeuken
  5. Bezoeken aan de brug mogelijk
  6. Gespecialiseerde natuurgidsen

info

Het unieke van Ponant is haar bewuste keuze voor kleinschalige schepen. Daardoor kan het cruises aanbieden in minder gefrequenteerde bestemmingen, en ver weg van de massa’s van de megaschepen.

Door hun geringe afmetingen kunnen zij ook stromen bevaren. Ze legt het accent op de onderdompeling in de lokale cultuur. De bediening, de keuken en de sfeer aan boord zijn van hoge kwaliteit en eveneens onvervalst Frans.

enkele Bestemmingen

Caraiben

Hoe de charme van een Caribische cruise te weerstaan, varen tussen de eilanden met gouden stranden met turquoise zee en indigo, waar de tijd lijkt te zijn gestopt met ... Tussen koraalriffen en bergketens, tussen de rustige zeeschildpadden en flora omgeving, de archipel van de Antillen herbergt vele natuurlijke schatten, het terrestrische en mariene ecosysteem is uitzonderlijk.

Tijdens uw Caribische cruise, terug te komen de emotie van de uitkijk man zag ontstaan ​​een grond lijn aan de horizon en geleidelijk te groeien ... een eiland met zijn vulkanische pieken, bossen, kustlijnen met franje het schuim van golven op het koraalrif, zijn blonde stranden met kokospalmen, verborgen baaien en beschutte baaien. Een hemelse wereld wacht op je ....

Pacific en Oceanië

De Stille Oceaan, de grootste van de wereld, herbergt vele schatten. Ontdek in ons bedrijf legendarische eilanden , waarvan de enige namen idyllische beelden oproepen: Tahiti en Polynesia, Hawaii, Vanuatu, Solomon Islands ... magische plekken met onvergelijkbare natuurlijke schoonheid. Maak een cruise in Polynesië, Tahiti, Hawaï of Nieuw-Caledonië en ontdek de koraalatollen die de mooiste lagunes ter wereld aanbieden.

De Middellandse zee

Wij stellen u voor om aan boord te gaan van een unieke cruise op de Middellandse Zee. U steekt zijn turquoise wateren over met een blauwe lucht op de achtergrond: versierd met zijn mooiste zon, zal degene die de eerste wereldbestemming is geworden, u zeker verleiden. Steile kusten en oevers vloeiende lijnen, loopbruggen citroenbomen, cactussen of scherpe dennenbomen, rotsen met uitzicht op de zee of kreken badend in kristalheldere wateren, zanderige lagunes, kust paden geurige met olijfbomen en pittoreske dorpjes , bieden wij de magie van deze landen met mix van klassieke bestemmingen en onverwachte juwelen.