mini-rondreis bali

mini-rondreis

Individuele rondreis 5 dagen / 4 nachten per privéwagen met chauffeur/gids.

PROGRAMMA

Dag 1 : Denpasar – Candidasa

Verwelkoming en transfer naar Candi Dasa. Intrek in het hotel. Vrij diner.


Dag 2 : Candidasa – Lovina Beach

‘s Morgens vertrek naar het noorden van Bali. Stop in het dorpje Sidemen, temidden van de rijstvelden gelegen, om het weven van ‘Songkets’ met gouddraad te observeren. Lunch. U gaat verder naar de tempel van Besakih, aan de flank van de vulkaan Agung en bezoek. Verder via het meer van Batur. In de vroege avond aankomst te Lovina met stranden van vulkanisch zand, bezaaid met kokospalmen. Intrek in het hotel. Vrij diner.


Dag 3 : Lovina – Ubud

Vroeg in de morgen vertrek met prauwen voor de ontmoeting met de dolfijnen bij zonsopgang. Vertrek naar het centrum van Bali via de route van de meren en plantages.

Stop te Bedugul en het meer van Bratan met de tempel van Ulun Danu. Lunch. Stop te Mengwi en bezoek van de tempel van Taman Ayun. In de late namiddag, aankomst te Ubud. Intrek in het hotel. Vrij avondmaal.


Dag 4 : Ubud

Vertrek naar het dorp Penebel voor een parcours van ongeveer 30 km per mountainbike doorheen de rijstvelden en dorpen. U stopt waar u wenst. Mooie foto’s en perspectieven (dit parcours kan eveneens per wagen georganiseerd worden). Aankomst in het dorp Bongkasa, vervolgens lunch in het zomerpaleis van een Balinese prins. Terugkeer naar Ubud. Een Balinese massage met aromatische oliën wordt u aangeboden. ’s Avonds, traditioneel Balinese dansvoorstelling in het voormalige paleis van Udud en kaarslichtdiner met specialiteiten (opgevulde eend) in de tuin van Café Miro’s.


Dag 5 : Ubud – Vertrek / Verlenging

Vrije morgen. Indien u er zin in heeft, kan u een kleine wandeling maken in de rijstvelden onder begeleiding van een persoon van het hotel. In functie van de vluchturen, transfer naar de luchthaven en assistentie bij de registratie van uw terugvlucht naar Europa of transfer naar het hotel van uw keuze voor verlenging.