AZIE/ MALADIEVEN

sri lanka

Dit eiland van de Indische Oceaan heeft prachtige verrassingen voor u in petto. De natuur is gul geweest met Sri Lanka. Je ontdekt er spectaculaire contrasten tussen ongerepte stranden en verborgen baaitjes, tussen de bergen en de watervallen, de bossen waar men nog wilde olifanten, zeldzame orchideeën, edelstenen en specerijen kan vinden. Sri Lanka heeft tevens een ongelooflijk cultureel erfgoed. Niet minder dan 7 bezienswaardigheden staan op de lijst van het werelderfgoed van UNESCO.

De glimlach is een uiting van de gastvrijheid van een bevolking die sinds eeuwen andere volken heeft ontvangen en fier is op deze kruisingen. De inwoners zijn aanhangers van een gastvrijheid, een permanente aandacht en een ‘kennis van het leven’ dat Ayurveda wordt genoemd. Dit principe is gebaseerd op de kennis van zichzelf en het gebruik van planten in baden en massages…


Bali

Bali is één van de kleinste eilanden van de Indonesische archipel maar beschikt over een grote geografische verscheidenheid. De Mont Agung is met zijn 3100 m de hoogste. De Mont Batur met zijn 1717 m is een nog steeds actieve vulkaan. De krater biedt een mooi zicht op het gelijknamige meer.