Cruises


Royal caribbean

De 2e Wereld Cruises Groep heeft in haar vloot de grootste schepen ter wereld - al hun namen eindigen op "of the Seas". Met een lengte van 362 meter en een breedte van 66 meter zijn dit drijvende steden met een ongelooflijke apparatuur aan boord: meer dan 1.000 theaterzetels, winkelcentrum, minigolf, klimmuren, ijsbaan, surf simulatoren en vrije val, zip line, autoscooters en glijbanen waaronder “The Ultimate Abyss” dat de passagiers van de

Celebrity Cruises

De namen van de schepen, te herkennen aan de beroemde “X”, beginnen allemaal met "Celebrity". Het interieur - met hedendaagse kunst en veel bloemen - is soms spectaculair. De cabines en sommige faciliteiten worden georganiseerd in verschillende klassen. De shows (theater, dans, musicals, concerten, ...) nemen een belangrijke plaats in het entertainment. De activiteiten zijn gevarieerd en voor elk wat wils zoals team spelen, kooklessen, lezingen, enz., En zeker niet te vergeten, het plezier van water (zwembaden, spa, ...). Voor jongeren en kinderen worden aangepaste programma’s aangeboden volgens hun leeftijdsgroep.

Azamara Club Cruises

De Azamara Journey en Azamara Quest varen in vele plaatsen van de wereld, naar verschillende continenten. De routes zijn talrijk in Europa: in het noorden en de Baltische Zee, de Middellandse Zee, maar ook rond de Britse eilanden. Vertrekken zijn mogelijk vanaf Amsterdam en zelfs sommige routes lopen zelfs Antwerpen aan. In Europa en Azië hebben de passagiers de mogelijkheid om lokaal te eten.

Disney Cruise

Disney ! De naam alleen al doet dromen. Men is dan ook gegarandeerd van te genieten van de klassieke elementen van dit in Florida gevestigd rijk, vooral wat uitrustingen, decoratie, dienstverleningen, logies of natuurlijk de activiteiten betreft. Familiale ontspanning is een meesterwoord op de 4 schepen van de Amerikaanse reder. De passagiers kunnen bijvoorbeeld beroemde Disney personages tegenkomen aan boord en muzikale vertoningen bijwonen. Films, in voorvertoning thema feesten op het dek en zelfs een vuurwerk maken eveneens deel uit van de programma’s welke exclusief zijn voor deze rederij.

Princess Cruises

Gezien de grootte van de meeste schepen, zijn de accommodaties en faciliteiten talrijk. Het leven op de dekken is intens, reden voor aanwezigheid van grote schermen. De bemanning / passagier verhouding is volkomen juist. lantische kust vanuit Southampton.

Silversea

Silversea is eigendom van een Romeinse familie, trots en bewust van de typische Italiaanse gastvrijheid. Hun kleine luxe schepen, bijna privé-jachten waardig, varen in de rivieren tot in het hart van de steden en meren direct aan in de kusthavens daar waar de meeste cruiseschepen voor de kust moet verankeren. Deze typische vloot volgt routes overal in de wereld met soms overnachtingen in havens. Deze Romeinse rederij heeft Silversea Expeditions opgericht in 2008 : met 2 expeditie schepen welke avontuurlijke cruises combineren met levensstijl en kwaliteit, het Silversea merk. Alle suites zijn ruim met zeezicht en private verandas.

Regent Seven Seas Cruises

Varen aan boord van de vloot van Regent Seven Seas Cruises is de garantie om te vertoeven in een wereld van verfijnde luxe en een intieme sfeer. De accommodatie alleen al bestaat enkel uit suites en de diverse gastronomische restaurants versterken dit gevoel. Dit zal nog sterker zijn op de nieuwe Seven Seas Explorer, voorgesteld met alle superlatieven. De 750 passagiers zullen zich in hun suites met marmer, geraffineerde tegels en op maat gemaakte meubels bevoorrecht voelen.

Hapag - LIoyd

Ontdek nieuwe horizons en de wonderen van de planeet zonder in te boeten aan comfort is één van de regels van Hapag-Lloyd. Dit geldt ook voor de twee expeditie schepen. Haar vloot van 4 schepen is bijzonder luxueus en ruim. Haar welgestelde “clientèle”, meestal Duits, wordt erg vertroeteld met veel aandacht voor de liefhebbers van sport en ontspanning. De MS Europa 2 bijvoorbeeld, heeft een 1.000 m² grote spa en fitness ruimte. Golfers hebben speciale programma's. De Duitse rederij organiseert ook thematische cruises zoals mode, Impulse&inspiration art2sea.


Star Clippers

Star Clippers, een majestueuze vloot met 1 vijfmaster De vijfmaster heeft 5000 m² zeil met een mast hoogte van 54 m en de twee anderen 3365 m² en mast hoogte van 63 m. Passagiers worden uitgenodigd om mee te werken met de bemanning, met inbegrip van de kapitein met zeilen hijsen, mast klimmen, ...

SeaDream Yacht Club

Met hun twee identieke kleine schepen met een uitzonderlijke verhouding passagiers/bemanning besteedt SeaDream Yacht Club bijzondere aandacht aan haar gasten, waarvan de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 35 en 45 jaar. Alles aan boord is op menselijke schaal waardoor de keuze aan faciliteiten noodzakelijkerwijs beperkter is. Dit betekent echter niet dat er geen ontspanning zou zijn (casino, pianobar, live gitaar, ...). Het accent wordt gelegd op de geneugten van het water (zwembad, jacuzzi, spa, ...) en sport (fitness en natuurlijk watersporten: waterskiën, jetskiën, bananenboot, surfen, ...).

Holland America Line

De rederij honoreert de kwaliteit van haar meester-koks - velen onder hen hebben eigen restaurants aan land - en is trots om hun heerlijke gerechten in de verschillende restaurants aan boord aan te bieden, evenals de thema-bars. De schepen worden gewaardeerd voor de ruimte en het breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zelfs tijdens zeedagen zal men zich nooit vervelen op de schepen van de HAL ! Holland America Line wordt ook gekenmerkt door vaak langere routes, waaronder wereldreizen of specifieke regio's. Het schip kan soms 's nachts in bepaalde havens blijven om één van de vele bestemmingen beter te ontdekken.

Seabourn

Met Seabourn, zal de cruiseklant de ultieme luxe voelen dat men op kleinere schepen kan vinden. De vloot van drie schepen (waar binnenkort een ander toegevoegd wordt van een nog hoger gamma) wordt verzorgd in elk detail, net als de service aan boord. Elegantie en verfijning zijn de sleutelwoorden bij deze reder. Dit belet niet de vriendelijke en ontspannen sfeer, dankzij een zorgvuldige persoonlijke service. De privacy en rust worden gewaardeerd door de passagiers die genieten van een hoogstaand confort . De accommodatie bestaat bijvoorbeeld alleen uit suites.

Aida

Met AIDA zou je aan boord blijven tijdens de hele cruise gezien de vele faciliteiten. Kenmerkend voor de zeer aanwezige Duitse cultuur, is de nadruk op lichaamsverzorging (spa, wellness, ...) en sport, alsook voor disciplines zoals duiken en golf. Door rechtstreeks excursies te boeken op AIDA kan de passagier Segways en elektrische fietsen bekomen om rond te rijden aan land. Ook de autocarreizen zijn goed georganiseerd en redelijk van prijs. Afhankelijk van de bestemming is het soms mogelijk om Engels sprekende gidsen te krijgen.

Ponant

Yachting Cruise ! Het is een uniek concept van de zeereis, met de signatuur van Ponant, die graag de "French Touch" naar voren brengt: de kunst van het Franse leven. Het verfijnde ontwerp en de kleine capaciteit van zijn nieuwste jachten geven het gevoel aan boord van op een privé-jacht te varen... En dit geldt nog meer op de bekende driemaster zeilschip Le Ponant.

Cunard

Cunard is één van de pioniers van de sector, onder andere een eerste oversteek van de Atlantische Oceaan in 1840 toen het schip de enige manier was om de Nieuwe Wereld te bereiken. De huidige vloot heeft het prestige van haar verleden bewaard, terwijl zij toch het comfort van vandaag verstrekken. Transatlantisch, meestal 6 dagen varen, blijft een must in het leven van een cruise liefhebber. Cunard heeft dit behouden (met 27 reizen per jaar), zelfs als een of andere rederij herhaaldelijk aanbiedt de Atlantische Oceaan over te steken.

Norwegian Cruises line

Met Norwegian Cruise Line is het schip een bestemming op zich, hun routes (vaak in lus of heen en terug) bestrijken een groot deel van de planeet. De aanwezigheid in de Middellandse Zee en de Caraïben (zelfs in de zomer) is zeer duidelijk, maar de NCL schepen vallen ook op door cruises tussen de eilanden van Hawaï, in Alaska, in Panama, zonder de trans-Atlantische overtochten te vergeten. Australië en Azië zijn ook al eens aangelopen, en wordt verder ontwikkeld.

Crystal Yacht Cruising

Bovendien zijn er verschillende dekken waar men kan wandelen of zonnen in de beroemde rode en gele divans, kenmerkend voor deze rederij. De hutten zijn ruim en van een hoge standaard, met bijvoorbeeld marmeren badkamers. De klanten van penthouses zullen ingenomen zijn met de gepersonaliseerde diensten van hun butler. Ook de gastronomie is op niveau 5-sterren de luxe, in lijn met rederij, met daarnaast uitstekende Japanse en Italiaanse restaurants.

Crystal Cruises

De luxe is in eerste instantie de ruimte. Crystal Cruises heeft dit goed begrepen en ondanks de afmetingen (grootte) van de cruiseschepen (250 m lang) verwelkomen de zusterschepen Symphony en Serenity een beperkt aantal passagiers. Deze keuze biedt een zeer ruim oppervlak van respectievelijk 5,1 en 6,0 m² per persoon evenals een ratio van 0,59 en 0,61 personeel/passagier. De grootte van het schip biedt een uitstekende balans tussen comfort, ruimte en intimiteit en een breed scala aan faciliteiten voor vermaak en ontspanning. Naast deze faciliteiten worden ook cursussen aangeboden zoals Web applicaties, software, piano en diverse shows.

Variety Cruises Yachting

Een Griekse Rederij met 8 yachten waarvan 3 motor/zeilschepen met een capaciteit van 40 tot 70 passagiers. Er is geen betere formule om heel intens een bestemming te ontdekken en met hun vloot kan wel meer dan 100 bestemmingen bezoeken.

The Ritz Carlton Yacht Collection

We verwelkomen dit drijvend luxe hotel in Yacht vorm vanaf 2020. Met 149 suites aan boord, allen voorzien van een balkon, kunnen de gasten aan boord genieten van de unieke Ritz Carlton service naar alle uithoeken van de wereld. Met vijf sfeervolle restaurants aan boord, genieten de gasten van een All Inclusive formule. Elke route sluit perfect aan op de vorige en laat de passagiers genieten van een aangepast ritme.