WAAROM STER REIZEN

Ervaring troef - Wij hebben ons als reiskantoor met meer dan 20 jaar ervaring, een reputatie als cruisespecialist weten op te bouwen.

Naast het boeken van de klassieke vlieg- of autovakanties, legt het kantoor zich specifiek toe op het organiseren van begeleide groepscruises. Zo doen verenigingen zoals FIFTY-ONE INTERNATIONAL, LIONS, NEOS, PASSAR, KAV en andere, beroep op onze jarenlange ervaring.

Productkennis - We mogen echt prat gaan op een zéér goede productkennis. Cruisen zit ons als het ware in het bloed. Hierboven een overzicht van de reeds gemaakte cruises. Hieruit blijkt duidelijk dat onze ervaring zich spreidt over een ruim aantal rederijen.

Lokale Nederlandstalige gidsen - Een van onze sterkste punten - Ster Reizen gaat ver in het verlenen van service. Voor de geplande excursies trachten we steeds Nederlandstalige gidsen aan te trekken. Wij spelen het klaar om daar nagenoeg steeds in te slagen.

excursies met Nederlandstalige gidsen bieden een belangrijke meerwaarde. Het vinden van dergelijke gidsen is echt niet evident.

Ster Reizen behoort tot een van de zeldzame kantoren die dergelijke service aanbiedt.

Exclusieve charter - Met het oog op een maximaal comfort geven we er de voorkeur aan om ons te verplaatsen met bussen exclusief gecharterd voor de groep.


Flexibiliteit - Toch weer sterk van Ster Reizen. Door het feit dat we over een eigen bus beschikken kan de excursie flexibel verlopen. Waar gewenst vertoeven we iets langer dan voorzien. Echt een aangename wijze om excursies te beleven.

Infoboekjes op maat - Als deelnemer aan een van de door ons begeleide cruises, ontvangt u uitgebreide informatie over de excursies die u kan boeken. Eveneens wordt u degelijk geïnformeerd over de praktische zaken en over het reilen en zeilen aan boord van een cruiseschip.

Online registratie - Je doet er goed aan je online te registreren. Dit is voor sommigen onder ons een omslachtige bezigheid. Vandaar dat we hiervoor een afzonderlijk handleiding voorzien.

Uiteraard zijn we eveneens bereid om deze klus voor u op kantoor te klaren.

Vlekkeloos verloop - Inderdaad, wij wensen dat alles vlekkeloos verloopt. Een voorbeeld: de plaatsreservatie in het restaurant voor het avonddiner. Er wordt voor gezorgd dat iedereen op de gewenste plaats kan zitten. We gaan zelfs zover dat we naamkaartjes drukken zodat er niets verkeerd kan lopen.