STER REIZEN, EEN NIEUWE KIJK OP REIZEN... 'DYNAMIC AND INOVATIVE'


WAAROM KIEZEN VOOR STER REIZEN?

EIGEN BEGELEIDE CRUISES

Noorse Fjorden, Baltische Staten, Middellandse Zee, Emiraten, Caraïben,.... Eigen excursies onder leiding van lokale Nederlandstalige gidsen!

GRATIS ONLINE SHOP

Bij boeking ontvang je credits waarmee je terecht kan in onze online shop waarbij je uit meer dan 1000 artikelen je keuze kan maken met gratis levering aan huis!

ONAFHANKELIJK REISBEMIDDELAAR

Een héél goede raad... reserveer je vakantie via een reisbemiddelaar die lid is van het Garantiefonds Reizen. Vertrek op reis met een gerust gevoel.

EIGEN BEGELEIDE LANDARRANGEMENTEN

Ster Reizen zorgt voor dat tikkeltje meer.... Alles tot in de puntjes voorbereid, geen onaangename verrassingen. Onze klantenervaringen spreken voor zich.

HAPPY VALENTINE ORIGINELE WAARDEBON

Voor een bedrag naar keuze leveren wij een unieke waardebon af. Deze bon is onbeperkt geldig en kunnen wij geheel gratis personaliseren

LAUREAAT TM AWARD CRUISE TRAVEL AGENT

Ster Reizen ontving deze fel gegeerde award uit handen van Travel Magazine, hét toonaangevend reismagazine op de Belgische markt.

TEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD...

"Een dikke pluim voor sterreizen! Een fantastische organisatie! Bij jullie verliep alles perfect! Echt niets op aan te merken, het was gewoon SUPER !!!"

KVV Lebbeke

"Heeft perfect beantwoord aan onze verwachtingen. Prioriteit was de fjorden op zich = schitterend gelukt. Uitdaging was : een 'cruise' ... heel nieuwsgierig = heeft volledig onze verwachtingen overtroffen. Besluit : genoten van een prachtige geslaagde vakantie, waarvoor hartelijke dank. "

FD Ninove

"Vriendelijk team, goede service. De regelmatige mails/updates alsook de handleiding zijn een extra troef van Ster Reizen die maar weinigen op dit niveau aanbieden."

ED Sint-Andries Brugge

"Jullie als organisator, het was in orde. Het is zeker een aanrader en ik zal zeker mensen adviseren om bij jullie langs te komen.

Bedankt het was fijn.

RT Dendermonde

STER REIZEN...... DYNAMIC & INOVATIVE

EEN SCHEEPSBEZOEK?

Ster Reizen slaagt er in om scheepsbezoeken te organiseren voor haar klanten. Doorgaans is dit enkel voorbehouden voor personen uit de reissector. Registreer je voor een van de volgende scheepsbezoeken.

DAAG ONS UIT - BEZORG ONS JE VERLANGLIJST

Bij elke aanvraag die wij ontvangen kunnen we niet wachten om er aan te beginnen omdat we zelf benieuwd zijn welke cruises we kunnen voorstellen.

SPONSOR OVEREENKOMST INFORMEER ER NAAR!

Graag zijn wij sponsor of partner van je sportclub, serviceclub, ed. Via een heel dynamisch model geniet je van onze steun en helpen we je club vooruit.

VERENIGING OF BEDRIJF? BEKIJK ONZE TROEVEN

Klik door naar de website die speciaal werd ontwikkeld in functie van ons exclusief aanbod voor verenigingen en bedrijven. Neem zeker een kijkje.