Equinor seniorklubb i Stavanger - STASEN

STASEN er foreningen for Equinors pensjonister i Stavangerområdet - det finnes søsterforeninger tilknyttet de fleste av Equinors kontorsteder. Vi holder månedlige gratis medlemsmøter, arrangerer turer i inn- og utland. I tillegg har vi mange aktive grupper og andre aktiviteter. Du finner informasjon om disse på underliggende nettsider.

Hva skjer?

tirsdager - Trimgruppen møtes

torsdager - Sportsdans

Pensjonistuniversitetet

Onsdag 16. oktober vil forsker Hilmar Rommeteveit snakke om "Kommune og fykestingsvalget 2019 - lokalvalg eller riksgallup?" Se mer om Pensjonistunversitetet på siden Andre aktiviteter.

Ut i Naturen - tur til Grimslifjellet

Torsdag 17. oktober det duket for ny «Ut i naturen» tur, denne gang til Grimslifjellet i Søredalen. Du finner detaljer på Turgruppens side

Neste medlemsmøte

Neste medlemsmøte, den 4. november, er viet utenlands-reiseprogrammet for 2020. Turoperatørerene vil delta, og bl.a. fortelle om en spennende tur til Armenia og Georgia...

Årets julebord

avholdes på hotell Clarion onsdag den 4. desember og torsdag den 12. desember. Kryss av datoene, vi kommer tilbake med mer informasjon i november.

Annet aktuelt

Oktobermøtet

innpå et hundre medlemmer møtte opp og fikk høre kreftsykepleier Astrid Furholt fortelle sine detaljerte historie om et fire års prosjekt som etter mange utfordringer brakte henne til Sydpolen i Amundsens fotspor, etter å ha blitt inspirert av en døende pasient som formante henne - "lev mens du er i live!"

Ut i Naturen - nå med jubileumsbok

Stasen, ved "Ut i naturen", har gått på tur i 10 år. Det har blitt 60 turer totalt. 1149 personer har vært med på disse turene, fra Rennesøy i nord, til Eigersund i sør. Det er laget ei fotobok som dokumenterer alle turene. Boka er til salgs for kr. 350,-. Den kan kjøpes hos Hedvig Anda, hedvig.anda@lyse.net, eller hos Aase-Brit Borsheim, aase-brit.borsheim@lyse.net. Vi hører fra deg - dersom du er interessert.

Boka kan og kjøpes på de neste "Ut i naturen"- turene.

Ny aktivitet - Sportsdans

En ny aktivitet er i full sving! Mer informasjon finner dere på Sportsdans sin side.

Septembermøtet - Vellykket møte med politikerne

104 medlemmer fant vegen til septembermøtet vårt , der hele ni sentrale fylkes- og kommunepolitikere hadde funnet tid i sine travle kalender til å delta i vår paneldebatt. Tom Hetland gjorde en fremragende jobb som debattleder,

Stasen utvikler samarbeidet med Sølvberget - først ut er Kapittel 2019

Styret har hatt kontakt med Sølvberget for å utvikle et samarbeid om å etablere tilbud til Stasens medlemmer om å delta på kulturhusets arrangementer og utvikle egne aktiviteter for Stasens medlemmer. Vi hadde bl.a. tilbud på rabatterte billetter til Kapittel 2019.