Equinor seniorklubb i Stavanger - STASEN

STASEN er foreningen for Equinors pensjonister i Stavangerområdet - det finnes søsterforeninger tilknyttet de fleste av Equinors kontorsteder. Vi holder månedlige gratis medlemsmøter, arrangerer turer i inn- og utland. I tillegg har vi mange aktive grupper og andre aktiviteter. Du finner informasjon om disse på underliggende nettsider.

Hva skjer?

Utenlandsturene - Belgia kaller!

STATUS REISER 2020

BELGIA - NB!!! Det er fortsatt mange ledige plasser til Belgia 9-15 mai 2020 og det er derfor mulig å ta med venner på denne turen. Ny frist for påmelding er satt til mandag 6 januar 2020.

ITALIA Turen er fulltegnet og antall deltagere er utvidet fra 40 til 45. Det blir ikke arrangert en tur nr 2.

HELLAS Turen er fulltegnet og antall deltagere er utvidet fra 40 til 45.

ARMENIA OG GEORGIA Det er fortsatt 4 ledige plasser til denne turen som går fra 22 oktober til 1 november 2020.

Mer info om turene finner du under Reiseprogram 2020.

Julebordene

Påmelding til julebordene er nå stanset, da vi må gi hotellet beskjed om antall i god tid. Skulle det oppstå behov for endringer kan dere ringe Oddvar Samuelsberg, mob 91674287.

De som ønsker å overnatte på hotellet i forbindelse med julearrangementet, kan bestille rom til redusert pris direkte på telefon 51 50 25 31 eller pr. epost til cl.stavanger@choice.no, ved å oppgi bookingkode GR008847.

Vi ses på Clarion den 12. desember kl 19!!

Sportsdans

Sportsdansgruppen som ble startet opp i høst har vært en suksess, med 24 deltakere. Alle som har vært med ønsker å forsette neste år, og det planlegges nå med både en vår- og en høstsesong.

Vårsesongen starter opp torsdag 9. januar kl 10:30 -11:30. Det er plass til flere, og aktiviteten passer like godt for menn som for kvinner.

Se mer på Sportsdans sin side.

Oppdaterte reisevilkår og nye reisekort for pensjonister. gjeldende fra 1.12

Du finner link til disse under Reiseforsikring og pensjon.

Info om pensjon

Equinor har lagt ned siden statoilpensjon.no. En ny webside er nå operativ, equinorpensjon.no . Equinor Pensjon lover at denne vil bli holdt oppdatert med nyheter og annen informasjon som kan være av interesse. Siden er åpen for alle, så intern informasjon, inklusivt til oss pensjonister, vil måtte informeres på annet vis.

Pensjon - nytt betalingssystem på gang

Storebrand Pensjonstjenester, som utbetaler pensjonen, vil gå over til nytt utbetalingssystem, sannsynligvis fra januar 2020. Alle vil få egen informasjon fra Storebrand i god tid før endringen. Den største forskjellen vil være at det nå vil være Equinor Pensjon som står som utbetaler i nettbanken.

Annet aktuelt

Novembermøtet

Møtetema var kommende års utenlandsreiser, og disse ble presentert av våre reisekoordinatorer og representanter for de to reiseoperatørene. Dette er tydeligvis et tema som fenger, for vi kunne telle hele 180 deltakere på møtet! Pågangen var så pass mye større enn forventet at vi måtte hurtigbestille en ekstrasending med kanelsnurrer og kaffe for å kunne tilby noe å bite i til alle sammen...

Ut i Naturen - nå med jubileumsbok

Stasen, ved "Ut i naturen", har gått på tur i 10 år. Det har blitt 60 turer totalt. 1149 personer har vært med på disse turene, fra Rennesøy i nord, til Eigersund i sør. Det er laget ei fotobok som dokumenterer alle turene. Boka er til salgs for kr. 350,-. Den kan kjøpes hos Hedvig Anda, hedvig.anda@lyse.net, eller hos Aase-Brit Borsheim, aase-brit.borsheim@lyse.net. Vi hører fra deg - dersom du er interessert.

Stasen utvikler samarbeidet med Sølvberget - først ut var Kapittel 2019

Styret har hatt kontakt med Sølvberget for å utvikle et samarbeid om å etablere tilbud til Stasens medlemmer om å delta på kulturhusets arrangementer og utvikle egne aktiviteter for Stasens medlemmer. Vi hadde bl.a. tilbud på rabatterte billetter til Kapittel 2019.