Møteprogram høsten 2019

Medlemsmøtene avholdes første mandag i måneden kl 1300 om det ikke gis annen informasjon. Høsten 2019 blir medlemsmøtene avholdt ved Frelsesarmeens lokaler i Kongsgaten 50, Stavanger.

Det gjøres oppmerksom på at medlemmer har anledning til å ta med en person som ledsager til Stasens møter og arrangementer med mindre noe annet er avtalt.

Møtene avsluttes med kaffe og noe å bite i.

Oktobermøtet - 7.10 Finn din Sydpol -polfareren Astrid Furholt

Astrid gikk i Roald Amundsens fotefar, og nådde som første kvinne Sydpolen langs denne vanskelige ruten den 17.januar 2018 - etter 66 dager og over 1400 km på ski.

Bli med innom historiske steder som Bettytoppen og opp den storslåtte Axel Heibergbreen, og over et vilt og forblåst polplatå. 4 år med forberedelser ligger til grunn før ekspedisjonen kunne bli virkelighet.

Men det hele startet lenger tilbake i tid, da hun som kreftsykepleier for 12 år siden hadde en samtale med en døende mann som skulle forandre alt.

Hør hennes utrolige historie om å ta det og leve på alvor, å våge og følge den store drømmen

Den døende pasienten

«Astrid, du må leve mens du er i live!»…I min jobb som kreftsykepleier var dette de siste ordene fra en av mine pasienter.Han hadde så mange ugjorte drømmer som han hadde utsatt eller latt være. Han hadde ikke hatt tro nok på seg selv, og hadde tenkt at andre ikke trodde han ville klare det. Nå var det for sent å gjøre noe med dem.

Denne samtalen gjorde noe med meg, og mine valg videre i livet. Jeg vil gi deg den samme påminnelsen som min pasient gav meg den gangen, kanskje det kan sette noen spor hos deg også….

Linker:


Novembermøtet - 4.11 Reiseprogram for 2020

Våre Reisekoordinatorer, Oddbjørg Meling og Trygve Takle Pedersen, presenterer, sammen med representanter for reisetilbyderne, de utenlandsturene som legges ut for det kommende året. Det åpnes vanligvis for påmelding til turene samme dag.

Ifjor stod den kinesiske mur på rprogrammet, hvor skal vi i 2020?

Desembermøtene 4.12 og 12.12 Julebordtid...

Også årets julebord avholdes på Clarion. Informasjon om påmelding kommer i løpet av november.

Vi får også i år