Stan Westhoek

Welkom:

Welkom bij de groep Westhoek van STAN! Deze groep is een afdeling van STAN Trefpunt Verstandelijke Handicap.

Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt!

Onze groep Westhoek organiseert jaarlijks heel wat boeiende activiteiten. We zetten het jaar in met een algemene vergadering, die wordt gevolgd door een receptie en een kaas- en wijnavond. Bijna maandelijks is er een dansnamiddag en in de lente en de herfst gaan we naar een dansgelegenheid voor een echte fuif. Eén keer per jaar eten we onze buikjes rond tijdens een spetterende barbecue en is er een altijd geslaagde daguitstap. We sluiten elk jaar af met een groot feest in aanwezigheid van een milde kerstman.

Naast onze ontspanningsactiviteiten kun je bij ons ook terecht voor infoavonden. Leden mogen daar gratis aan deelnemen, aan niet-leden wordt een bijdrage gevraagd. Bovendien staat er ook elk jaar een bezoek aan een voorziening of school op het programma.

Nieuwsjes:


Vrijwilligers:

We zijn ook heel blij met de talrijke vrijwilligers die bij de activiteiten en uitstapjes steeds een handje toesteken.

Heb je zin om deel uit te maken van het bestuur of heb je zin om als vrijwilliger mee te helpen?

Neem dan contact op met Mieke of Ingeborg: stan.westhoek@gmail.com