Kako razviti naš duhovni potencijal

Carousel imageCarousel image

Datum radionice : 15.12.2019.

Svaki čovjek je prije svega duhovno biće. Međutim, koliko tome pridajemo pozornost i koliko se trudimo razvijati u tom smjeru? Čovjek, pored fizičkih osjetila, ima i suptilna/duhovna osjetila koja kod velike većine nisu razvijena. Neke ljude zanima duhovnost i rade na sebi, no zbog mnogih mana osobnosti i ega se vrlo lako potroši ta duhovna energija.

Kada bi mogli više razviti naše duhovne potencijale i razumjeti suptilni svijet, svijest bi nam se proširila, suptilna osjetila bi se izoštrila i naš život bi dobio jednu sasvim drugu dimenziju. Vjerujete li da je to moguće u ovom užurbanom svakodnevnom životu?

Na ovoj radionici ćemo podijeliti sa vama kako praktično možemo raditi na razumijevanju i smanjenju naših mana osobnosti, kako razviti duhovna osjetila i kako suptilna/duhovna dimenzija utječe na nas. Ako mislite da na ovoj radionici ima nešto za vas, dobrodošli ste.

Mjesto održavanja: Centar u Ilici, Ilica 211, 10000 Zagreb

Prijava za radionicu :

Ova radionica se plaća i raspoloživo je 20 slobodnih mjesta. Ispunite ovaj Google obrazac klikom na polje 'Prijava' sa svojim kontaktnim podacima i naši organizatori će vas kontaktirati za sljedeće korake oko dovršetka prijave.

Cijena : 100 kn

Kontakt email : ssrf.adriatic@ssrf.org

Radionicu organizira :

Spiritual Science Research Foundation i Maharshi University of Spirituality

www.ssrf.org/hr

www.spiritual.university