Help je mee?!

Vele gezinnen maken gebruik van de speelotheek, in verband met deze mooie ontwikkeling in drukte kunnen we wel wat extra helpende handjes gebruiken. Iets voor jou en help je mee?! Het voortbestaan van deze organisatie is afhankelijk van vrijwillige inzet. Wat is er te doen, waar liggen jouw talenten?!

Balie

Mee helpen als balie medewerker kan op vrijdagmiddag tussen 15:30 uur - 17:00 uur en op zaterdagochtend tussen 9:30 uur - 11:30 uur dan is de speelotheek open. Er zijn altijd minstens twee vrijwilligers aanwezig die het speelgoed uitlenen en innemen/controleren. Jouw kind(eren) mogen meekomen, zij kunnen naar hartenlust spelen in de speelotheek en jij hebt intussen een gezellige en nuttige ochtend/middag.

Speelgoedwerkgroep

Naast het werk achter de balie zijn er ook andere functies, zoals lid van de speelgoedwerkgroep die verantwoordelijk is voor de aanschaf en het inwerken van nieuw speelgoed en het bijhouden van de collectie. Een keer per maand op dinsdagochtend komt de speelgoedwerkgroep bijeen in de speelotheek om met het speelgoed aan de slag te gaan. Ook hierbij is het mogelijk om je kind(eren) tijdens het vrijwilligerswerk mee te nemen!

Helpen bij de kinderkleding- en speelgoedbeurs

Tijdens de kinderkleding- en speelgoedbeurs,die twee keer per jaar plaats vindt, is er ook altijd plek voor nieuwe vrijwilligers. Meer informatie hierover vindt je op Kom helpen!

Maatschappelijke Stagiaires

Er is ook plek voor Maatschappelijke Stagiaires, dit kan zijn twee uur per week bij de baliediensten of een langere stage tijdens het weekend van de kinderkleding- en speelgoedbeurs. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden als stagiair contact met ons op via e-mail.

Help je mee?!

Kom langs op vrijdagmiddag of zaterdagochtend om de sfeer te proeven en de werkzaamheden door te spreken. Of meld je direct aan als vrijwilliger, neem contact op via e-mail of telefoon.