Veel gestelde vragen

Wanneer en waar vindt de Speelhutbeurs plaats?

De beurs vindt 2 keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar, op zaterdagochtend tussen 9:00 - 12:00 uur in de Prins Johan Frisoschool aan de Oudelandselaan 147 Berkel en Rodenrijs. Houd voor de datum deze site in de gaten of volg de Speelhutbeurs op Facebook.

Moet ik entreegeld betalen voor de Speelhutbeurs?

Nee, je hoeft geen entreegeld te betalen. Toegang tot de Speelhutbeurs is gratis! Let op: op last van de brandweer zijn kinderwagens en/of buggy's niet toegestaan op de beursvloer.

Wat vind ik op de Speelhutbeurs?

Op de beurs vind je tweedehands kinderkleding in maat 80 t/m maat 176. Naast kinderkleding vind je ook winterjassen, skikleding, sportkleding en badjassen. Op de speelgoedafdeling vind je naast speelgoed ook boeken, gezelschapsspellen en puzzels.

Wat kost kleding op de Speelhutbeurs?

De prijs voor kledingstukken wordt bepaald door degene die kleding via ons verkoopt. Het is dus mogelijk dat je dezelfde kledingstukken aantreft tegen verschillende prijzen.

Valt er over de prijs te onderhandelen?

Nee, je kan niet over de prijs onderhandelen. De prijzen zijn vooraf bepaald door degene die kleding bij ons aanlevert.

Kan ik betalen met PIN?

Ja dat kan. Bij een aankoop bedrag onder de € 50,00 komen er € 0,50 PINkosten bij.

Huur ik bij jullie een kraampje of tafel?

Nee. Bij de Speelhutbeurs huur je geen kraam of tafel. Je levert je te verkopen artikelen aan op vrijdagmiddag en/of vrijdagavond. Vrijwilligers van de beurs zorgen voor verdere verwerking van je artikelen.

Hoe lever ik mijn te verkopen artikelen aan?

De in te leveren artikelen lever je aan in een vouwkrat. Kleding in vouwkrat en speelgoed apart van elkaar inleveren. Let op: op de vouwkrat vermelden welke maat er in zit, lever je meerdere maten in dan deze d.m.v. papier van elkaar scheiden. Tips en trics!

Hoeveel krijg ik van de opbrengst van mijn verkochte artikelen?

Je krijgt als verkoper 70% van de opbrengst van je verkochte artikelen. Overige 30% is voor speelotheek de Speelhut.

Kan ik restant schenken aan het goede doel?

Ja! Als je bij aanmelding al weet dat je het restant wil schenken, geef je dit aan door op je prijslabel links onderin de hoek een rood kruis te zetten. Er is een wisselend goed doel waar gedoneerde kinderkleding naar toe gaat, evenals het speelgoed. Bij inleveren van je artikelen wordt nogmaals gevraagd of je het restant wil doneren.

Wanneer krijg ik de opbrengst gestort?

Een aantal dagen na de beurs wordt jouw deel van de opbrengst via een bankoverschrijving op het bij ons bekende IBAN-rekeningnummer overgemaakt. Soms kan het iets langer duren, er zijn zo'n 200 aanbieders deze kunnen niet in een keer verwerkt worden, graag hiervoor je begrip.

Heeft jouw terug ontvangen kleding een gekleurde ronde stip op het schilderstape?

Dit betekent dat dit artikel is afgekeurd. Afkeuring is op basis van:

  • Kleding met vlekken, verkeerd seizoen, gaatjes, slijtageplekken of verkeerde maat.
  • Kleding met vreemde geur, dan krijg je de hele tas/zak retour!
  • Geen schoenen, slippers, crocs, sandalen, bergschoenen, sneakers.
  • Geen onderkleding, rompers, nachtkleding, sokken, maillots.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel je vraag via beurscommissie@hotmail.com

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.