Sparv – Spel i Arvika är en förening som verkar för spel och spelkultur i västra Värmland, där tillgänglighet och delaktighet för alla ligger i fokus.

Hos oss finner du de flesta spelkulturyttringar såsom LAN, figur- och konfliktspel, rollspel, samlarkortspel, brädspel och lajv.

Vi vill välkomna alla spelintresserade till våra öppna spelkvällar som vi håller varannan lördag, där kan du träffa hjälpsamma och trevliga personer, testa både nya och gamla spel – både digitalt och analogt!

Vi arrangerar även Sparvs årliga påsk-LAN där man kan delta i tävlingar och olika upptåg och spektakel! Hoppa gärna in på vår discord-kanal för att prata med vänner eller för att hitta nya spelare att spela med!

Föreningen lever på sina medlemmar, ni är viktiga för oss! Blir man medlem så får man tillgång till mycket mer, mer info om hur man blir medlem finns här.

Gilla oss gärna på facebook och håll koll här på hemsidan för mer information kring våra evenemang!


Nyheter

2019-02-01 Årsmöte 2019

17:e februari så är det dags för Sparvs årsmöte 2019. Vi kommer vara i föreningens nya lokaler på Ritz så är du nyfiken på hur det kommer se ut så får du en preview på årsmötet.


2018-05-29 Spelkvällar och jugger!

På grund av att Kort i Kubik byter ägare så har föreningen flyttat ut.

Brädspelsbiblioteket finns nu inte längre i butiken och spelkvällarna är pausade tills vidare.

Vi väljer istället att lägga lite energi på att få igång vår juggerträning. Varannan söndag hela sommaren kommer vi spela jugger. Är du intresserad av att vara med? Gå med i Sparvs juggergrupp.

Gå till facebook-gruppen


2018-01-21 Sparv-LAN 2018

*drumroll* Då var det dags igen! Sparv-LAN 2018 har fått en tid och plats!

SPARV-LAN 2018