KONTAKT

BAKGRUND

Föreningen SPARV – Spel i Arvika är en ideell förening med rötterna i konflikt- och rollspel som har varit aktiv sedan 2007. Vi har sedan starten arbetat för att det ska finnas en givande och utvecklande hobbymiljö för den vars intresse rör olika sorters spel och är bosatt i eller kring Arvika. Våra årligen återkommande LAN blev ett naturligt steg vidare i den riktningen och har blivit vårt i särklass mest framgångsrika evenemang som nu har hunnit fylla 5 år!

Med hjälp av Arvika Kommun, Studiefrämjandet, Sverok och våra fantastiska eldsjälar har vi kunnat hålla en lokal öppen där den som vill ska kunna bedriva sin spelhobby, vare sej det rör sej om warhammer, mindre LAN eller brädspelskvällar. Där har vi en gedigen uppsättning av spel och hjälpmedel som man gärna får låna. antingen om man som medlem väljer att sätta upp ett eget evenemang eller använda dem i våra vanliga aktiviteter.

Våra Öppna Spelkvällar anordnas varannan lördag där man under hela kvällen kan besöka lokalen för att träffa andra spelintresserade, kanske mest för att spela med varandra, men som oundvikligen blir ett forum där vi kan utbyta idéer och lära känna nya bekantskaper!

Håll utkik på Facebook och på hemsidan för närmare information, hoppas att vi träffas där!


STYRELSEN

Orförande: Helena Gärdt

Sekreterare: Johannes Martelius

Kassör: Dan Olsson

Ledamot: Leo Willhelmsson

Ledamot: Viktor Zetterlund


Övriga frågor rörande föreningen SPARV och för att få en löpande uppdatering om våra andra evenemang och aktiviteter så belyser vi här även vår närvaro på facebook. Gå in och gilla oss så får du tillgång till all den senaste informationen så fort något händer.


Mail: speliarvika@gmail.com

Telefon: 073 0294730