Soul Kitchen - A tribute to The Doors

Light My Fire! LA Woman! Riders On The Storm! Love Her Madly! Hoeveel tijdloze klassiekers hebben The Doors niet op hun conto staan? Eind jaren '60 was deze Californische band een van de allergrootste ter wereld en een ware sensatie, zowel op de plaat als op het podium. Niet zelden werd een concert voortijdig afgebroken door de lokale driehoek vanwege opruiing, aanstootgevend gedrag of openbare dronkenschap, maar steevast bleef het publiek verbluft en in vervoering achter, overdonderd door de performance van Jim Morrison, de intensiteit van de songs en het muzikale meesterschap van de band. Ook na meer dan vijftig jaar blijft de muziek van The Doors moeiteloos overeind!

Soul Kitchen

Soul Kitchen is één van de betere Doors-tribute-bands van Nederland! De band brengt op het podium een (h)eerlijk eerbetoon aan The Doors en aan de onvergetelijke songs van deze West Coasters. Soul Kitchen neemt je mee en dompelt je onder in de wereld en de sfeer van Jim Morrison en zijn mannen. De band doet niet aan verkleedpartijen en andere overbodige opsmuk, maar richt zich puur op de muziek.

Met een breed repertoire, met daarin naast alle Doors-klassiekers ook veel verborgen parels van de band, komt Soul Kitchen dicht in de buurt van het origineel. Maar belangrijker dan het nauwkeurig en foutloos naspelen van de songs is het bij Soul Kitchen dat de muziek live van het podium knalt. De Doors-nummers vormen de basis, Soul Kitchen doet de rest. Doe je ogen dicht, laat je meevoeren en je waant je Live at the Hollywood Bowl!

Soul Kitchen - de songs

Een greep uit het Soul Kitchen repertoire:

Soul Kitchen op jouw podium, festival, feest? Neem contact op voor de mogelijkheden.