SOL IXENT

Ateneu Popular

monòleg sobre l'amor romàntic

La Mamu ens va compartir la seva visió de l'amor romàntic amb molt d'humor!

Copia de Copia de Campanya Sòcies 5 - Feminisme.mp4

Fes-te sòcia! Implica-t'hi!


presentació del manifest i treball de "compartim escola" de salt i debat sobre el repte educatiu de la segregació escolar

Hem tingut l'oportunitat de debatre sobre aquest tema amb “compartim poble, compartim escola” de Salt, i conèixer així una realitat i una lluita molt properes.

Presentació del llibre de poemes "Séptimo Esqueleto", de Lau Alabau

Y algún día, terminará la partida, ya no estaré, me iré volando, al encuentro de tantos y despidiendo a muchos, que llorarán como cataratas de lo que fui, nunca hay fecha, no hay despertador que cuente el día del tránsito, ¡que lean a mi tinta! Y sepan que, por encima de todo, yo viví.

Gràcies @alabaulorca per venir a presentar el teu llibre! 📚

Campanya Sòcies Ecologisme.mp4

Fes-te sòcia! Implica-t'hi!


Ens trobareu a la revista l'Agenda del mes de setembre, explicant el projecte i les primeres activitats. Gràcies!

Molt contentes de la participació i l'ambient que es va crear a la presentació del llibre @trans_gresorxs de Bru Madrenas. Gràcies per compartir la teva vivència i coneixements amb nosaltres!

vídeo campanya sòcies (3).mp4

Seguim treballant per a ser més!

vídeo campanya sòcies (2).mp4

Amb ganes de ser cada dia més sòcies que vulguin implicar-se en la transformació social de la ciutat a través del projecte Sol Ixent, s'inicia la campanya de sòcies que s'anirà publicant a través de les xarxes i whatsapp.

Encara no ets sòcia? Omple el formulari i forma'n part!


Inauguració de l'Ateneu Popular Sol Ixent

El divendres 15 de juliol vam inaugurar l’Ateneu! Ho vam fer amb dues actuacions molt especials. Vam començar amb l'energia de Primer Infant, grup de música format per Laura Carpena (sintetitzadors), Blanca Frade (guitarra i veu) i Laura Frade (bateria i veu). I vam seguir amb l’actuació de la companyia de teatre espontani La Foguera, que, d’una manera sorprenent i preciosa, ens va fer recordar, emocionar i divertir. Volem donar les gràcies a Primer Infant, a La Foguera, i a totes les persones que, malgrat la calor que feia aquell dia, van venir!

L'Ateneu queda inaugurat!

Et convidem a venir a participar de les diferents activitats que realitzem a l'Ateneu Popular Sol Ixent, no t'ho pensis i participa!

Estem molt contentes de la participació i l'ambient que es va creant els divendres a l'ateneu amb les diferents activitats realitzades.