Rijd mee met onze Social Ride!

Wat is het en hoe werkt het?

Van der Linde Fietsen en AGU organiseren op 8 december de social ride. Tijdens deze fietstocht fiets je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een Damian! Het doel van deze ride is namelijk dat we voor- en na de ride zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Aangehaakt van Damian.

We verzamelen gezamenlijk tussen 13:30 – 13:45 bij Fiets-Inn Texel (Nikadel 75, 1796BR) in de Koog. Vanuit daar zullen we gezamenlijk starten, waarna ieder op zijn eigen tempo zijn of haar tocht aflegt. Bij binnenkomst staat er een hapje en een drankje klaar voor iedere deelnemer en is er de mogelijkheid tot doneren!

Onder leiding van Mike Teunissen

Niemand minder dan Mike Teunissen fietst met ons mee voor Damian. Mike Teunissen is Nederlands eerste gele truidrager sinds 1989 en won dit jaar de eerste etappe in de Tour de France.

Of de slufter een probleem wordt voor Mike? Reken maar dat we gaan proberen hem uit het wiel te lossen of dat lukt is vraag twee. Mike is tenslotte de wereldkampioen cross van de belofte in 2012/2013 maar wie niet waagt wie niet wint.

De route?

De route is uitgestippeld door niemand minder dan Roel Bakker en zal ons meenemen door een stukje bos, over een stukje strand en over andere prachtige paden en wegen. Kortom wanneer jij mee fietst, geniet jij 33 of 45km van al het moois wat Texel te bieden heeft.

Download hier de GPS route, zodat u goed beslagen ter zadel gaat.


We rijden voor Stichting Aangehaakt

Net als ieder kind woont de 5-jarige Damian het liefst bij zijn ouders en zijn broer. Maar als er niet voor januari begonnen wordt met een verbouwing van het huis in De Koog, wordt dit erg lastig. Damian, die lijdt aan een zeer zeldzame hersenaandoening, wordt te groot en te zwaar om hem gewoon te kunnen verplaatsen.

De kosten van de verbouwing bedragen zo’n €120.000,00 en worden grotendeels niet vergoed. Hiervoor is Stichting Aangehaakt in het leven geroepen. Door mee te fietsen en te doneren help jij mee om Damian veilig en verantwoord thuis te houden bij zijn ouders en broer!