Vad vi gör

Du kan bli godkänd för snabba personliga lån

Det verkar som om finansiella nödsituationer är normen dessa dagar. Vi har studsat från en finansiell kris till en annan under de senaste tio åren. När du har dålig kredit och du behöver ett lån snabbt, är en tvådagars väntan vanligtvis acceptabel men lånavslag är inte.

Lyckligtvis har internet gett oss förmåga att få pengarna till våra bankkonton inom några timmar efter ansökan. Du måste bara uppfylla de villkor och krav som långivarna ställer fram. Det är också en truism att kostnaden för omedelbar godkännande är högre än om du kan vänta en dag eller två för ett godkännande.

Anledningen till att en online långivare kan ge dig omedelbara pengar är att de inte utför några kreditkontroller på dig. Det innebär att de måste använda andra medel för att fastställa risken för att du har fel på lånet och din förmåga att göra månatliga betalningar.

Vad betyder direkt godkännande?

Direkt godkännande betyder inte att det inte finns någon godkännandeprocess. Att tro att någon som inte känner dig personligen bara ger dig pengar utan att göra någon form av kontroll är galen. Men omedelbart godkännande tyder på att sanningen är överskattad.

Godkännandeprocessen som används av online långivare är mycket strömlinjeformad eftersom det inte finns någon kreditkontroll. Kreditkontroll tar flera timmar och det är en av de saker som bromsar traditionella långivare i godkännandeprocessen.

Online låneansökningar använder datorprogram för att undersöka låne godkännande kriterier. Programvaran kan snabbt beräkna din skuldsättningsgrad och avgöra om lånet är överkomligt för dig. Programvaran kan sedan skicka ut e-postmeddelandet och börja överföra pengarna till ditt konto.

Omedelbara lån är inte perfekta

Med alla de goda nyheterna om omedelbar lån godkännande finns det några dåliga nyheter. Huvudsakligen har det dåligt kredit lånet dyrare över tiden.

Förvänta dig att betala en extra 1 procent ränta på ditt lån genom att gå igenom en online långivare med omedelbar godkännande. De kommer också att ha lägre maximala lånebelopp, varav några kan bara vara 100000 kr.

Snabblån

Det är omöjligt att slå på radio eller tv idag utan att se en annons för snabblån.Snabblån har blivit ett gemensamt lånealternativ för många människor. Det är nästan omöjligt att avvisas för ett snabblån så länge du har tillräcklig inkomst.

Premien bakom snabblån är att du lånar pengar före din nästa lönecheck. De ursprungliga avlöningsdagslånen skulle ta hela återbetalningen ur ditt bankkonto på dagen för nästa lönecheck. Detta gjorde lånen riskfria för långivaren.

Ursprungligen var snabblån begränsade till belopp från kr 1000 till kr 15000. De skulle debitera 30 procent intresse. Idag betalar långivare mycket större belopp till högre räntor. Om du inte kan betala tillbaka lånet snabbt, är lsnabblån ett mycket dåligt ekonomiskt val.

Snabblån kan vara användbart om du kan betala dem inom en månad och använda pengarna för att eliminera andra skulder. Detta kommer att öka ditt kreditbetyg och låter dig få bättre personliga lån för att konsolidera din befintliga skuld.

Utför alltid din due diligence när du letar efter ett omedelbart lån. Det finns bedrägerier på internet och de vill få din personliga information. Ring deras kundtjänstnummer och se till att det är ett företag som svarar. Se till att de inte listar bara en postlåda för deras företagsadress. Skydda dig så att när du befinner dig i en ekonomisk kris du inte kommer in i en identitetsstöldskris också.

Ingen kredit? Kolla på sms lån utan kreditprövning.