Breydelfeest 2023

Zondag 16 april 2023

Feestweide Lovendonk

10 jaar na het laatste feestje is het tijd om opnieuw eens zot te doen ! Enkele maanden terug gaven we het startschot om een nieuw Breydelfeest te organiseren op zondag 16 april 2023. Het doel is eenvoudig : met dezelfde ingrediënten maar met andere “kruiden” een gelijkaardig event opzetten om centjes te kunnen schenken aan één of meerdere goede doelen.

Ondanks het feit dat het dorpsplein een mooie locatie was en nog steeds is gingen we op zoek naar een unieke locatie te Sleidinge. Na een 5-tal locaties te hebben bezocht viel de keuze op een misschien minder bekende locatie ! We slaan onze tenten op in de groene oase van Lovendonk te Sleidinge. De grootste groene long van Sleidinge met meer dan 15.000m² natuur.  Een unieke locatie voor een uniek event !

Een schitterend kader om mensen samen te brengen en te zorgen voor heel veel sfeer en gezelligheid.

Fris, jong, speels, dynamisch, … met sfeer en gezelligheid als sleutelwoorden.


Kaartenverkoop

De toegang tot de feestweide is gratis. Wil je graag ook genieten van een heerlijk Breydelmaal, dan kan je hiervoor tickets kopen via deze link. Een eetkaart kost € 10 per persoon. Bestuursleden van Sleinse verenigingen kunnen er een gratis eetkaart bestellen. Je kan er ook inschrijven voor de Mountainbikerit "Torre Moerman Classic" voor € 12,50 (incl. Breydelmaal).Ook uw aandacht waard, op dezelfde locatie : vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 : Chirofeesten (www.chirofeestensleidinge.be) (de nieuwe naam van de Bouwfeesten van Chiro Sleidinge)

Met de steun van

Met dank aan