AJANKOHTAINEN TIEDOTUS

Mikä on SLADI Masters? 

SLADI Masters drifting kilpasarja tarjoaa kaikille drifting-harrastajille mahdollisuuden päästä kokeilemaan mahdollisimman alhaisin kustannuksin, minkälaista drifting kilpaileminen on. SLADI Masters-sarjan todellisena valttikorttina on erittäin sujuvasti järjestetyt kilpailukokonaisuudet, jonka mahdollistaa aivan uudella tavalla suunnitellut kilpailusäännöt.


Sarja on rajoitettu ainoastaan takavetoisille henkilöautoille, joissa saa käyttää enintään 225mm leveää vetävän akselin normaalia, tieliikenteeseen hyväksyttyä katurengasta. Sarjansäännöt ja radat on suunniteltu siten, että ne laskevat kynnystä osallistua myös alle 300 hevosvoiman autolla kehittämään omaa drifting osaamistaan muiden kokeneiden kuljettajien kanssa, samalla taistellen joka vuotisesta SLADI Masters -sarjan voitosta kuljettajina sekä tiimeinä. Enintään 225mm leveän katurenkaan johdosta vakio auton voimansiirtoon kuuluvat osat kestävät paremmin, kuten moottori, vaihdelaatikko, kardaani, perä ja vetoakselit, mikä on merkittävä osa sitä, kuinka isoksi kilpailijan kustannukset nousevat auton kanssa harrastamisessa.

 

Sarjaa varten on eMotorsport puolella kehitetty vuosien aikana aivan uudenlainen lajittelu- ja kaaviovaiheen kilpailunkulku. Kilpailijoilla ja yleisöllä on lisäksi mahdollisuus seurata reaaliaikasta tulospalvelua puhelimella täältä meidän kotisivuilta kilpailu hetkellä. Nämä tarjoavat viihdyttävän kokonaisuuden niin yleisölle kuin kilpailijoillekin, sillä kilpailut ovat näiden ansiosta ennennäkemättömän vauhdikkaita ja selkopiirteisiä. Kilpailijoilta kysytään kilpailuissa totuttua enemmän, mikä maksimoi jännitteen määrän silti sulkematta pois vasta-alkajia, joille tarjotaan hieno, helppo ja halpa mahdollisuus aloittaa drifting kilpaileminen.