Ski Hockey

Skøyte- og hockeyskole vinter 2022

Som resten av samfunnet går vi og venter på hva de styrende myndigheter kommer til å konkludere med denne uken. Men vi håper å kunne gå i gang med skøyte- og hockeyskolen lørdag 15. januar.


Uansett hva som måtte komme av eventuelle lettelser, så gleder vi oss til å ta imot både nye deltakere og "veteraner" på is.

Har du ikke meldt barnet ditt på skøyte- og hockeyskolen, sier du? Da vil vi anbefale dette på det sterkeste. All the cool kids are doing it.

Påmelding her i Spond: Spond Club


AVLYST- Ski hockey inviterer til jentedag 12. desember. Forsøkes satt opp igjen til våren når restriksjoner lettes.

Ski hockey inviterer til jentedag i Ski ishall søndag 12. desember kl 10.15-11.45. Vi har øvelser for alle nivåer. Målgruppe er jenter fra 5 til 10 år. Vi låner ut skøyter og hjelm til de som trenger. Arrangementet er gratis.

Påmeldingsskjema i Spond her: Lenke

Lørdag 4.desember er siste skøyte og hockeyskole før jul med avslutning og diplomutdeling (og kanskje kommer ICY)! Mens vi starter ny runde 15. januar for skøyte og hockeyskolen. Sjekk ut mer informasjon på lenken over og meld dere på i Spond her for vinter 2022

BLI SKI HOCKEY BREDDE-SPONSOR

I Ski IL Ishockey skjer det mye spennende om dagen, og nå vil vi ha din bedrift med på laget.

Vi søker nå etter bedrifter fra hele Follo som vil være med å støtte jentene og guttene i alle aldre som spiller aldersbestemt ishockey i Ski ishall.

Klubben opplever stor vekst om dagen, og spillerne i klubben favner et stort geografisk område. Hver uke kommer det flere hundre tilreisende spillere og foreldre på kamp i ishallen. I tillegg er hallen åpen for publikum hver søndag.

Nylig har vi skilt ut bredde og a-lag herrer, og nå trenger vi midler til breddesatsingen vår.

For ytterligere informasjon og priser se Ski Ishockeys Facebook-side eller kontakt: nestleder@skihockey.no


Ny slipemaskin

Før sesongen 2019/20 fikk Ski IL Ishockey over 90.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til ny slipemaskin. Den har gjort sitt til at spillere og besøkere i ishallen har hatt skarpere skøyter enn noensinne i år. Tusen takk!

#sparebankstiftelsendnb

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imagewww.mobile.no