Ski Hockey

Retningslinjene i dokumentet Koronaregler Ski ishall 05.08.20 er laget etter anbefaling fra NIHF, oppdatert 30. juli. Vi som klubb må ha strenge retningslinjer slik at vi slipper smitteutbrudd og stenging av hallen. Lag som ikke følger de instruksjoner som gjelder vil bli nektet adgang.

Alle som skal inn i hallen skal ha lest og følge disse reglene som også er slått opp i hallen.

AVLYSER PUBLIKUMSÅPENT INNTIL VIDERE

Grunnet korona-situasjonen, har Ski Hockey nå besluttet å stenge for vår tradisjonsrike publikumsåpent på søndager.

Første mulighet skulle etter planen være søndag 4. oktober fra kl. 12.00 til kl. 14.00, men dette lar seg dessverre ikke gjennomføre.

- Vi ser ikke mulighet til å gjennomføre dette med tilstrekkelig smittevern etter de retningslinjene som nå må følges. Vi beklager dette og vil forløpende vurdere mulighet åpne for dette igjen, skriver styret i klubben i en melding.

- Vi vil oppfordre alle barn som vil gå på skøyter til å melde seg på skøyte- og hockeyskolen som begynner lørdag 10. oktober, legger styret til.


BLI SKI HOCKEY BREDDE-SPONSOR

I Ski IL Ishockey skjer det mye spennende om dagen, og nå vil vi ha din bedrift med på laget.

Vi søker nå etter bedrifter fra hele Follo som vil være med å støtte jentene og guttene i alle aldre som spiller aldersbestemt ishockey i Ski ishall.

Klubben opplever stor vekst om dagen, og spillerne i klubben favner et stort geografisk område. Hver uke kommer det flere hundre tilreisende spillere og foreldre på kamp i ishallen. I tillegg er hallen åpen for publikum hver søndag.

Nylig har vi skilt ut bredde og a-lag herrer, og nå trenger vi midler til breddesatsingen vår.

For ytterligere informasjon og priser se Ski Ishockeys Facebook-side eller kontakt: nestleder@skihockey.no


Ny slipemaskin

Før sesongen 2019/20 fikk Ski IL Ishockey over 90.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til ny slipemaskin. Den har gjort sitt til at spillere og besøkere i ishallen har hatt skarpere skøyter enn noensinne i år. Tusen takk!

#sparebankstiftelsendnb

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imagewww.mobile.no