Ski Hockey

Lørdag 9.oktober starter skøyte og hockeytskolen opp igjen! Det er fremdeles ledige plasser, sjekk ut mer informasjon på lenken over og meld dere på i Spond her for høst 2021

JU10 fikk endelig spille kamp

Etter en koronasesong uten kamper på JU10 var det endelig klart for kamp i Ski ishall. 13 spente Skijenter var klare for å ikle seg kampdrakt og gi alt. Motstander var Bærum Wildkittens, et samarbeidslag mellom Jar, Jutul og Holmen. De var ikke fullt så mange som Ski, så for å gi alle like mye spilletid stilte to og to Skijenter på motstanderlaget i hver periode. Mange av Skijentene spilte sin første kamp, og etter at startnervene hadde gitt seg var det mye godt spill, mange fine mål og flere gode redninger.


Trener Mats Johansen var fornøyd med at jentene fikk spille kamp igjen, og gleder seg til fortsettelsen. JU10 består av jenter født i 2012, 2013 og 2014, og trener 2-3 ganger i uka. Ishockey er en flott sport også for jenter, og det plass til flere på laget.

Foto: Christer Busse

(pub.date 11.09.2021)

BLI SKI HOCKEY BREDDE-SPONSOR

I Ski IL Ishockey skjer det mye spennende om dagen, og nå vil vi ha din bedrift med på laget.

Vi søker nå etter bedrifter fra hele Follo som vil være med å støtte jentene og guttene i alle aldre som spiller aldersbestemt ishockey i Ski ishall.

Klubben opplever stor vekst om dagen, og spillerne i klubben favner et stort geografisk område. Hver uke kommer det flere hundre tilreisende spillere og foreldre på kamp i ishallen. I tillegg er hallen åpen for publikum hver søndag.

Nylig har vi skilt ut bredde og a-lag herrer, og nå trenger vi midler til breddesatsingen vår.

For ytterligere informasjon og priser se Ski Ishockeys Facebook-side eller kontakt: nestleder@skihockey.no


Ny slipemaskin

Før sesongen 2019/20 fikk Ski IL Ishockey over 90.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til ny slipemaskin. Den har gjort sitt til at spillere og besøkere i ishallen har hatt skarpere skøyter enn noensinne i år. Tusen takk!

#sparebankstiftelsendnb

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imagewww.mobile.no