Ski Hockey

KJØLEANLEGGENE SLÅS AV

Nordre Follo kommune har bestemt seg for å slå av kjøleanlegget i Ski ishall og for uteisen.

Dermed er sesongen definitivt over.

Takk til spillere, trenere, støtteapparat, dommere, foreldre og supportere for en flott sesong.

Ta vare på hverandre, vi kommer sterkt tilbake.

SKI IL ISHOCKEY AVLYSER ALLE TRENINGER OG GLANTZ-CAMP - ÅRSMØTET UTSETTES

De siste dagers utvikling i samfunnet rundt Corona-viruset har ført til at Ski IL Ishockey har bestemt å avlyse alle treninger inntil videre.

Vi ser også at andre idrettslag i kommunen har innført treningsstans, og at dette er en trend i hele landet for å være med på dugnaden for å hindre smitte av Corona-viruset.

Nordre Follo kommune har stengt Ski ishall inntil videre.

Samtidig er det varslet at USA stanser innreise fra Europa og Schengen-området. Dette medfører at vi i samråd med Robby Glantz velger å avlyse campen han skulle ha i Ski ishall. De påmeldte vil få refundert deltageravgiften.

Det varslede årsmøtet i Ski Hockey som var planlagt 18. mars er utsatt inntil videre. Norges Idrettsforbund har foreløpig forlenget fristen til å avholde årsmøter frem til 15. juni.

Styret

ALL KAMPAKTIVITET AVLYST

Norges Ishockeyforbund har sendt ut melding om at all kampaktivitet resten av sesongen er avlyst. Dette gjøres for å hindre smittefare i forbindelse med Coronavirus.

Mer informasjon her:

https://www.hockey.no/nyheter/2020/avlysning-av-kampaktivitet/

U11 SPILTE SEG TIL FINALE I SVERIGE

Etter å ha levert kruttsterkt i Nordic Youth Trophy tidligere i år, spilte Ski U11 seg frem til finale i sitt andre besøk over grensen.

Ski vant alle de seks kampene sine i Vänersborg Cup frem til finalen, men der ble HC Dalen fra Jönköping for sterke.

- Vi er veldig fornøyde med innsatsen vår. Seks seire på rad mot sterke motstandere er veldig bra, sier lagleder Lasse Iversen.

Ski stilte med hele 21 spillere på turneringen, hvorav fire også var målvakter.

  • Nordre Follo kommune har bestemt seg for å slå av kjøleanlegget i Ski ishall og for uteisen. Dermed er sesongen definitivt over. Takk til spillere, trenere, støtteapparat, dommere, foreldre og supportere for en flott sesong. Ta vare på hverandre, vi kommer sterkt tilbake

Ny slipemaskin

Før sesongen 2019/20 fikk Ski IL Ishockey over 90.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til ny slipemaskin. Den har gjort sitt til at spillere og besøkere i ishallen har hatt skarpere skøyter enn noensinne i år. Tusen takk!

#sparebankstiftelsendnb

Dopingsak Ski IL Ishockey

Onsdag 8. januar ble det spilt seriekamp i herrenes 2. divisjon i ishockey mellom Ski og Skien i Ski ishall. Der hadde Antidoping Norge dopingkontroll, hvor tre spillere på hvert lag ble testet.

Resultatene av kontrollen viste at en Ski-spiller testet positivt på et stoff som står på WADAs dopingliste.

Han har informert klubben om prøveresultatet, og har gitt sin versjon av saken. Spilleren har ikke bedt om at B-prøven skal analyseres, da han sier at også denne trolig vil være positiv.

Stoffet spilleren har testet positivt på er Metylheksanamin. Dette forekommer blant annet i kosttilskudd.

Spilleren har frivillig suspendert seg selv fra alle aktiviteter i klubben i påvente av eventuell straffeutmåling.

Ski IL Ishockey tar sterk avstand fra all bruk av prestasjonsfremmende midler, og vi kommer til å intensivere informasjonsarbeidet rundt dette fremover.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imagewww.mobile.no