Ski Hockey

Ski U11 topp ti i svensk storcup

På sin første utenlandstur klinket Ski U11 til med tiendeplass i den svenske storturneringen Nordic Youth Trophy

For Ski U11 ble turneringen en flott start på turene over grensen. Med 22 spillere på tur over grensen kom de til B-sluttspillet etter en kruttsterk dag to av gruppespillet. I kvartfinalen ble Stavanger beseiret i en jevn og fysisk kamp. Semifinalen ble også jevn, men der ble det et knepent tap for Hanhals fra Kungsbacka.

I bronsefinalen i B-sluttspillet mot Strömsbro hadde ikke Ski-gutta marginene på sin side. Til og med motstandernes trener konstaterte av våre gutter ble ranet.

- Tiendeplass av 48 lag må vi jo si er mer enn forventet, og jeg tror dette er noe av det bedre Ski har prestert her. Neste gang kommer vi tilbake enda sterkere, lover en stolt lagleder Lasse Iversen.

Ski ble dermed det nest beste norske laget i turneringen, kun slått av Kristiansand som gikk helt til A-finalen.

Vi i Ski Hockey er stolte over at vi nok en gang ser at det gror veldig godt i klubben vår, og gleder oss til å følge U11-gjengen videre.

Ny slipemaskin

Før sesongen 2019/20 fikk Ski IL Ishockey over 90.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til ny slipemaskin. Den har gjort sitt til at spillere og besøkere i ishallen har hatt skarpere skøyter enn noensinne i år. Tusen takk!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imagewww.mobile.no