Ski Hockey

Ski IL Ishockey innkaller til årsmøte 2022

Årsmøtet avholdes på Teams 29.03.2022, kl. 18:00, utsendte dokumenter og innkalling ligger i mappen: Årsmøte 2022 (klikk her)


Vi ønsker alle medlemmer velkommen, klikk her for å delta på møtet.

Mvh

Styret

Åpner dørene for flyktninger fra Ukraina

Klubben har informert Nordre Follo kommune om at de fra høsten av ønsker å tilby gratis skøyte- og hockeyskole til barn av nyankomne flyktninger.

Det er en liten gest, men vi i klubben håper dette vil gjøre en ekstremt vanskelig situasjon bittelitt bedre for de barna som i disse dager kommer til kommunen vår. Vi har derfor bestemt at vi tilbyr gratis skøyte- og hockeyskole til nyankomne flyktninger fra høsten av.

Håpet er at dette skal bidra til å knytte vennskapsbånd mellom lokale barn og barna som har flyktet fra krigen.

Lenke til Østlandet Blad sin sak

BLI SKI HOCKEY BREDDE-SPONSOR

I Ski IL Ishockey skjer det mye spennende om dagen, og nå vil vi ha din bedrift med på laget.

Vi søker nå etter bedrifter fra hele Follo som vil være med å støtte jentene og guttene i alle aldre som spiller aldersbestemt ishockey i Ski ishall.

Klubben opplever stor vekst om dagen, og spillerne i klubben favner et stort geografisk område. Hver uke kommer det flere hundre tilreisende spillere og foreldre på kamp i ishallen. I tillegg er hallen åpen for publikum hver søndag.

Nylig har vi skilt ut bredde og a-lag herrer, og nå trenger vi midler til breddesatsingen vår.

For ytterligere informasjon og priser se Ski Ishockeys Facebook-side eller kontakt: nestleder@skihockey.no


Ny slipemaskin

Før sesongen 2019/20 fikk Ski IL Ishockey over 90.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til ny slipemaskin. Den har gjort sitt til at spillere og besøkere i ishallen har hatt skarpere skøyter enn noensinne i år. Tusen takk!

#sparebankstiftelsendnb

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imagewww.mobile.no