Ski Hockey

Bilde:Patrik Yngvér [1], Youth Hockey Official, CC BY-SA 3.0

NYTT DOMMERKURS


Søndag 29. august fra kl. 12.00 til 16.00 blir årets dommerkurs arrangert i Ski ishall.


Kurset er for U12 (2010) og eldre. Vi starter med teori og avslutter på is, så ta med skrivesaker og skøyter/hjelm. Vi får også besøk av Fjordkraftliga-/ internasjonal dommer Owe Luthcke. Kurset var veldig populært i fjor, med godt oppmøte av både gamle og nye dommere. Dessverre ble det som kjent en veldig oppstykket sesong med tanke på kamper så noen fikk ikke prøvd seg som dommer i fjor, men vi håper og tror på at det blir en normal sesong i år. Det er også verdt å merke seg at flere dommere som har gått gradene i klubben som spillere og dommere, er klar for større oppgaver i sebra-drakta denne sesongen.


Dommeransvarlig Johan Lindberg oppfordrer spesielt de litt eldre spillerne i klubben til å melde seg til tjeneste. Det samme gjelder jenter fra jentelag /damelag.


- Dommere som tok kurset i fjor, og ønsker å fortsette i år, må ta kurset på nytt, understreker Lindberg.


For mer informasjon og påmelding, ta kontakt: dommeransvarlig@skihockey.no.

NÅ LEGGES DET IS I HALLEN

Det jobbes med å legge is i hallen, og ventetiden før vi kan snøre på oss skøytene er snart over. Isen skal være klar til campene i august. Tusen takk til de frivillige fra klubben som bidrar til at vi igjen forhåpentligvis kan møtes på isen, tribunen, i rundvantet og i kafeen .

SMITTEVERNREGLER FOR SKI ISHALL

(Forventes oppdatert før oppstart sesong 21/22)

Retningslinjene i dokumentet Koronaregler Ski ishall 05.08.20 er laget etter anbefaling fra NIHF, oppdatert 30. juli. Vi som klubb må ha strenge retningslinjer slik at vi slipper smitteutbrudd og stenging av hallen. Lag som ikke følger de instruksjoner som gjelder vil bli nektet adgang.

Alle som skal inn i hallen skal ha lest og følge disse reglene som også er slått opp i hallen.

BLI SKI HOCKEY BREDDE-SPONSOR

I Ski IL Ishockey skjer det mye spennende om dagen, og nå vil vi ha din bedrift med på laget.

Vi søker nå etter bedrifter fra hele Follo som vil være med å støtte jentene og guttene i alle aldre som spiller aldersbestemt ishockey i Ski ishall.

Klubben opplever stor vekst om dagen, og spillerne i klubben favner et stort geografisk område. Hver uke kommer det flere hundre tilreisende spillere og foreldre på kamp i ishallen. I tillegg er hallen åpen for publikum hver søndag.

Nylig har vi skilt ut bredde og a-lag herrer, og nå trenger vi midler til breddesatsingen vår.

For ytterligere informasjon og priser se Ski Ishockeys Facebook-side eller kontakt: nestleder@skihockey.no


Ny slipemaskin

Før sesongen 2019/20 fikk Ski IL Ishockey over 90.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til ny slipemaskin. Den har gjort sitt til at spillere og besøkere i ishallen har hatt skarpere skøyter enn noensinne i år. Tusen takk!

#sparebankstiftelsendnb

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imagewww.mobile.no