SKATESHOP
&
SKATESKOLA

SKATECAFE.se, vårt koncept för att samla skateskola med skateshop i Rålis Skateboardpark

SE LÄNGRE NED FÖR VÅRA TIDER!

Vår egna skateshop

SKATESKOLA

Droppa in i vår skateskola varje helgdag, ingen föranmälan. För nybörjare och utrustningen ingår.

LIsta på Stockholms skateboardparker (drop down lista)

SKATECAFE.se

Vi rullar in i Rålis Skateboardpark med vår lastcykellångtradare som lastar uppemot ett ton med komplett skateboard-butik och driver skateskola. Vi serverar snacks, kaffe och dryck samtidigt som vi säljer brädor, skydd, hjälmar mm. Vagnen fyller förutom allt vi för, även uppemot 20 set lånebrädor, skydd och hjälmar. Vi bokas av skolor, kalas, företag mm. Vi engagerar ungdomar som coacher och håller en god stämning. Det brukar bli uppemot 70 tillfällen per år.

Skateshop
Stöd vår verksamhet genom att köpa bräda och utrustning i vår skateshop i Rålis Skatepark (under öppettider) eller på Gärdet (ring före).
Vår online-shop, ligger numera på skatecafe.sumupstore.com
Betalning med faktura, kort, faktura, Swish eller cash.

Skateskola i Rålis Skatepark, varje helgdag. För helt nybörjare och fortsättningskurs. Ingen föranmälan, bara droppa in. Kostnad för barn 120 kr (vuxen 240 kr), per lektion 40 minuter. Lån av bräda, skydd och hjälm ingår eller köp utrustningen från vår skateshop i Rålis Skatepark och stöd Skatecafets verksamhet. Det går också boka oss för skatekalas, möhipp/svensexa, teambuilding eller bara ett kul gäng som bokar oss.

Rålis Skatepark, är en av de 20-talet anläggningar för totalt över 120 miljoner kronor som jag med vänner varit med om att skapa, genom att driva föreningen Sub Surfers med över 3000 medlemmar. Vi började 1984 för att  försöka övertyga politiker och myndigheter över hela Storstockholm. Rålis Skatepark kämpade jag för redan 1985, men den blev verklighet som betongpark först oktober 2010 som jag invigde med politiker. Föreningen är numera nedlagd, allt har sin tid.

Regn, Rålis Skateboard-park klarar regn till viss del, om det inte blåser in från sidorna för mycket. Vid sydost till syd och svag nordostlig vind kan brofästet skydda mot blöta vindar. Regn gör åkytorna snorhala, delaminerar brädor och får kullager att rosta. Schemat uppdateras efter väder.

Plant Power. För att rädda planeten och bry oss om djuren, så lastcyklar vi till parken med ibland uppemot ett ton skateboardutrustning och serverar vegetariska varor och burgare. Tyvärr har grillen bakpå vagnen rasat ihop. Vi hoppas kunna återkomma med ny längre fram. Om någon äger en lite sliten gasolgrill, så övertar vi den gärna!Våra tider i Rålis Skatepark under våren 2024

Fredag 14  juni
Kl 17 Skatekalas (bokad)
Kl 19 Skateshop

Lördag 15 juni -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Söndag 16  juni -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Lördag 29 juni -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Söndag 30  juni -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Lördag 6 juli -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Söndag 7 juli -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Lördag 27 juli -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Söndag 28 juli -> Fb länk
Kl 10 Skateskola drop in
Kl 12 Skateshop

Osv (uppdateras efter väder)SKATECAFE.se - 073 545 91 00 - info@skatecafe.se

Sideways AB [556478-0988]