Sinterklaas in Ewijk

Hier vind je alle info over de Sinterklaasintocht in Ewijk! Vanwege de aangescherpte maatregelen per 13 november heeft de middag een andere invulling gekregen. Lees verder voor meer informatie.

Intocht 2021

Laatste update: 12 november 2021, 23.00 uur

Als organisatie willen wij een veilige intocht organiseren voor kinderen en ouders! Dat vinden wij erg belangrijk. De middag heeft daarom een andere invulling gekregen.

Aangepast programma 14 november: Sinterklaas Defilé in Ewijk

Op zondag 14 november kan je daarom van 13.30 uur tot 16.00 uur langslopen om Sinterklaas en Vlogpiet & zijn vriendjes te begroeten.

Tijdens dit defilé loop je langs Sinterklaas en zijn pieten en heb je de mogelijkheid om je tekening of knutselwerkje te geven . Voor ieder kindje heeft Sinterklaas natuurlijk ook een presentje meegenomen! Kom je ook langslopen?

Details over het defilé

Waar? MFA ‘t Hart in Ewijk
Hoelaat? van 13.30 tot 16.00 uur

In ter hoogte van Bibliotheek Ewijk
Uit via de Calimero

Aandacht voor de coronamaatregelen

Vanwege de aangescherpte maatregelen vragen we aan de ouders 1,5 meter afstand te bewaren. Daarnaast vragen we om NIET te komen bij klachten, blijf dan thuis. Wij vertrouwen erop dat iedereen voor zichzelf een juiste en verantwoorde beslissing neemt. Alleen dan kunnen wij voor de kinderen in Ewijk deze middag organiseren. Dank jullie wel voor het begrip en de medewerking.

Omdat het defilé buiten zal plaatsvinden, vragen wij niet meer naar een coronabewijs in de vorm van een QR code.

Sinterklaas Werkkamer

Vanaf 14 november is het ook weer mogelijk je verlanglijstjes en tekeningen aan Sinterklaas te geven via de brievenbus bij de Werkkamer in Ewijk.

Ieder jaar tegenover de kerk zal Sinterklaas tijdelijk hier werken en misschien blijft hij dit jaar ook wel een nachtje slapen...

Er is dus weer van alles te zien en te ontdekken.

Kom je een bezoekje brengen?

Sponsoren

Onze stichting kan het niet alleen, wij hebben hulppieten nodig om de intocht te organiseren. Helpen kan!

Verhaaltjes

Ondek alles over de sint en de pieten. Leuke kleurplaten, tips voor 5 december en nog veel meer...

Over ons

Wij zetten ons in voor een leuke SInterklaasmiddag. Dat doen wij met veel plezier.

Nieuws

Intocht Ewijk 2021 weer "ouderwets" met liveshow

Laatste update: 12 november 2021, 23.00 uur

Als organisatie willen wij graag een veilige intocht organiseren voor kinderen en ouders! De middag heeft daarom een andere invulling gekregen.

Aangepast programma 14 november: Sinterklaas Defilé in Ewijk

Op zondag 14 november kan je daarom van 13.30 uur tot 16.00 uur langslopen om Sinterklaas en Vlogpiet & zijn vriendjes te begroeten.

Tijdens het defilé loop je langs Sinterklaas en zijn pieten en heb je de mogelijkheid om je tekening of knutselwerkje te geven . Voor ieder kindje heeft Sinterklaas natuurlijk ook een presentje meegenomen! Kom je ook langslopen?

Details

Waar? MFA ‘t Hart in Ewijk
Ingang ter hoogte van Bibliotheek Ewijk
Uitgang via de Calimero
Hoelaat? van 13.30 tot 16.00 uur

Collecteweek 18 - 24 okt

Dit jaar kiezen wij ervoor om weer een collecteweek te houden. In de week van 18 tot 24 oktober komen vrijwilligers bij je langs om een bijdrage te vragen. Alleen met jouw gift kunnen wij jaarlijks onze intocht organiseren, dus we hopen dat je een bijdrage wilt doen.

Online doneren is ook mogelijk!

Heb je de collecte gemist of wil je ons op een andere manier steunen? Dan kan je ook online doneren. Klik hieronder om op onze digitale collectebus te komen

Doneer nu! klik hier