Sinterklaas in Ewijk

Hier vind je alle info over de Sinterklaas-intocht in Ewijk!

Met heel veel trots kunnen wij met jullie delen dat wij een film hebben gemaakt. Deze film gaat op zondag 15 november om 15.00 uur in première op ons YouTube kanaal! Deze film is vanuit iedere woonkamer te bekijken en zo hopen wij aan alle kinderen in Ewijk te laten zien dat Sinterklaas in ons dorp is aangekomen dit jaar. Hierbij laten we weten dat de jaarlijkse feestelijke middag in het MFA niet door zal gaan i.v.m. de coronamaatregelen.

Koop een schoencadeautje

Voor alle zoete kindjes koopt u nu de leukste en lekkerste schoencadeautjes bij Jan Linders!

De opbrengst gaat via het Jan Linders Fonds naar Stichting Sinterklaascomité Ewijk.

Sinterklaas Werkkamer Ewijk

De hulppieten zijn druk bezig om de werkkamer van Sinterklaas weer in orde te maken. Tegenover de kerk, in de oude bakkerij. Dat betekent dat je na 15 november ook weer je verlanglijstjes en tekeningen aan Sinterklaas kan geven via de brievenbus.

Sponsoren

Onze stichting kan het niet alleen, wij hebben hulppieten nodig om de intocht te organiseren. Helpen kan!

Verhaaltjes

Ondek alles over de sint en de pieten. Leuke kleurplaten, tips voor een gezellige 5 december en nog veel meer...

Over ons

Wij zetten ons in voor een leuke middag. Dat doen wij met veel plezier. Wil je weten wie wij zijn? of heb je een vraag.

Nieuws

Intocht Ewijk 2020 wordt gevierd met film en werkkamer!

28 oktober 2020 - WE KUNNEN HET EINDELIJK MET JULLIE DELEN! In 2020 ontvangen wij de Sint en zijn Pieten ONLINE met een echte film!

De titel is "Sinterklaas in Ewijk en de verdwenen pepernoten". De film gaat op zondag 15/11 om 15.00 uur in première op ons YouTube kanaal! De film is vanuit iedere woonkamer te bekijken en zo hopen wij te laten zien dat Sinterklaas in Ewijk "gewoon" is aangekomen. Ook kunnen alle kinderen in Ewijk de werkkamer van Sinterklaas weer bezoeken. Tegenover de kerk, in de oude bakkerij. Dat betekent dat je weer je verlanglijstjes en tekeningen kunt geven via de brievenbus.

ONLINE COLLECTE 2020

De collecte Sinterklaasintocht Ewijk is dit jaar online!

Vanwege de coronamaatregelen kiezen wij dit jaar voor een online collecte. Draag je ook je steentje bij? Wij zijn blij met alle kleine bedragen. Vorig jaar haalde wij een bedrag van € 1284. Hopelijk komen we daar dit jaar weer aan. Daar zijn wij en alle kinderen in Ewijk heel erg blij mee!

Doneer nu! klik hier